Libnet.ro
UNICEF

21:15

Agentul 007, aparitie in Star Wars

Antena3 Antena3,
Agentul 007, aparitie in Star Wars

Daniel Craig, protagonistul filmelor din seria James Bond, are o aparitie episodica in noul film din franciza Razboiul stelelor, intitulat Star Wars: Trezirea Fortei, in care starul britanic interpreteaza. continuă pe Antena3

Daniel Craig, rol sub acoperire in Star Wars: Trezirea Fortei: britanicul s-a alaturat partii intunecate a Fortei

Actorul britanic Daniel Craig 47 de ani), care l-a interpretat de patru ori pe spionul James Bond, se presupune ca apare in noul film din franciza Star Wars, unde joaca rolul unui soldat imperial, dupa cum scrie The Sun.

Star Wars Episodul VIII Rogue One. Ce se intampla in noul episod

Primul Star Wars a fost lansat in 1977. De atunci s-au strans sapte filme, toate blockbuster-uri, cu incasari de miliarde de dolari. Disney, care a preluat franciza Star Wars, vrea sa transforme Razboiul Stelelor.

Actorul care a dat glas personajului Boba Fett din Star Wars a murit

Actorul Jason Wingreen, care a asigurat vocea personajului Boba Fett din filmul Imperiul Contraataca: Editie speciala/ Star Wars: The Empire Strikes Back, a decedat la varsta de 95 de ani. Galaxia Star Wars a.

SUA: Noul episod din Star Wars, al treilea weekend pe primul loc in box-office

Cel mai recent film din seria Razboiul Stelelor/Star Wars, Trezirea Fortei, s-a mentinut pentru al treilea weekend consecutiv pe primul loc in box office-ul din SUA, cu incasari de 88,3 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Omul care ne-a dat Star Wars prima oara: cum ar fi aratat personajele desenate de el

Ralph McQuarrie a fost, poate, unul dintre cei mai buni ilustratori si designeri conceptuali. Putini stiu ca in 1975, George Lucas l-a delegat sa ilustreze cateva dintre scenele pentru primul film din seria Star Wars. McQuarrie a desenat multe personaje, inclusiv pe Darth Vader, C-3PO, Chewbacca si R2-D2. Desigur, in imaginatia sa, personajele nu aratau [].

Star Wars nu e arta ci ritual neolitic

Cheia intelegerii fenomenului Star Wars sta in excelenta analiza a businessului studiourilor Disney din ultimul numar al Economist. De unde aflam ca modelul de business al produselor George Lucas, acum proprietatea Disney, e ca profitul sa vina 25% din filme si 75% din parcuri de distractie si vanzari de produse bazate pe filme. Cu alte cuvinte, filmul e doar o platforma grafica cu personaje si scene memorabile, cu puternic impact vizual, ce pot fi ulterior reproduse in parcuri, jocuri video si mii de alte artefacte licentiate.

Noul Star Wars tinteste primul loc in topul celor mai profitabile filme din istorie: lungmetrajul a doborat deja un alt record important

Noul capitol al seriei Star Wars a surclasat clasicul Titanic in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria box office-ului nord-american si are toate sansele sa depaseasca si liderul actual, Avatar.

Star Wars: The Force Awakens se mentine pe primul loc in box-office

Noul film din saga Star Wars se plaseaza in fruntea box office-ului nod-american al treilea weekend consecutiv, in cursul caruia a depasit recordul detinut de Avatar, potrivit Exhibitor Relations si Disney,.

A murit actorul Jason Wingreen, vocea lui Boba Fett din Star Wars VIDEO

Actorul Jason Wingreen, care a asigurat vocea personajului Boba Fett din filmul Imperiul Contraataca: Editie speciala/ Star Wars: The Empire Strikes Back, a decedat la varsta de 95 de ani.

Actorul Jason Wingreen, vocea lui Boba Fett din Star Wars, a murit la 95 de ani

Actorul Jason Wingreen, care a asigurat vocea personajului Boba Fett din filmul Imperiul Contraataca: Editie speciala/ Star Wars: The Empire Strikes Back, a decedat la varsta de 95 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )