Libnet.ro
UNICEF

17:01

A murit actorul Jason Wingreen, vocea lui Boba Fett din Star Wars VIDEO

Adevărul Adevărul,
A murit actorul Jason Wingreen, vocea lui Boba Fett din Star Wars VIDEO

Actorul Jason Wingreen, care a asigurat vocea personajului Boba Fett din filmul Imperiul Contraataca: Editie speciala/ Star Wars: The Empire Strikes Back, a decedat la varsta de 95 de ani. continuă pe Adevărul

Actorul Jason Wingreen, vocea lui Boba Fett din Star Wars, a murit la 95 de ani

Actorul Jason Wingreen, care a asigurat vocea personajului Boba Fett din filmul Imperiul Contraataca: Editie speciala/ Star Wars: The Empire Strikes Back, a decedat la varsta de 95 de ani.

Actorul care a dat glas personajului Boba Fett din Star Wars a murit

Actorul Jason Wingreen, care a asigurat vocea personajului Boba Fett din filmul Imperiul Contraataca: Editie speciala/ Star Wars: The Empire Strikes Back, a decedat la varsta de 95 de ani. Galaxia Star Wars a.

A murit actorul George Alexandru. Avea 58 de ani

Din pacate, anul 2016 incepe cu pierderea unui mare actor, care si-a dedicat viata teatrului si filmului: George Alexandru a incetat din viata la 58 de ani. Anul trecut, actorul implinise 27 de ani fara intrerupere pe scena Teatrului Nottara si fusese sarbatorit de colegi.

A murit actorul George Alexandru

George Alexandru, actor al Teatrului Nottara din Bucuresti, a murit sambata la Spitalul Fundeni. Anuntul a fost facut de Dana Popescu, regizor tehnic al Teatrului Nottara, citata de Agerpres. George Alexandru avea 58 de ani. De-a lungul carierei, el a jucat in peste 40 de filme si a interpretat zeci de roluri pe scena teatrului.

A murit actorul George Alexandru

S-a stins actorul George Alexandru, in urma unei operatii, la Spitalul Fundeni. Acesta avea 58 de ani. George Alexandru va fi depus, luni, ora 11. oo, in foaierul principal al Teatrului Nottara. Tot luni va fi si.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )