Libnet.ro
UNICEF

08:15

Aglomeratie in magazine de Black Friday: Retailerii din toate domeniile ofera reduceri de peste 80%

B1 B1,
Aglomeratie in magazine de Black Friday: Retailerii din toate domeniile ofera reduceri de peste 80%

Aglomeratie mare in magazine de Black Friday. Zeci de oameni au stat la coada la usile magazinelor, de Black Friday, inca de la primele ore ale diminetii sa prinda reducerile chiar si de 80 la suta oferite de. continuă pe B1

Black Friday 2014, din culise: Wall-Street transmite LIVE de la eMAG, PayU si FAN Courier

Toti marii jucatori si-au anuntat ofertele pentru Black Friday, iar vineri incepe nebunia cumparaturilor. Companiile se asteapta la volume peste anul trecut, iar courierii s-au pregatit din timp pentru a face fata valului de livrari de Black Friday.

Black Friday la usa magazinului: Cum am trait febra reducerilor la Flanco si Altex

Black Friday 2014 a inceput din 21 noiembrie, daca te iei dupa cele mai multe magazine. Altex a inceput de pe 13 noiembrie. Am plecat doua ore de langa Internet si am iesit lashopping traditional, cu sacosa printre rafturi si cu bani gheata in buzunar. Ne-am integrat perfect in peisajul unui Black Friday destul de anost in magazine. Black Friday 2014 a inceput cu putin inainte de ora 00. 00 prin cateva magazine online. Altele au avut campanii inainte si vor [].

Black Friday Altex - Catalogul cu toate reducerile pe care le vei gasi de maine

Black Friday 2014 incepe oficial pe 21 noiembrie, adica maine. in aceasta noapte, peste 5 milioane de romani se vor uita dupa ofertele magazinelor online, dar si lanturilor de retail traditional. adevarul. ro va ofera catalogul de oferte de la Altex.

Black Friday - Reduceri de pana la 50% la NISSA

Anul acesta, NISSA, cel mai mare brand romanesc de fashion din Romania, organizeaza campania de Black Friday, incepand din data de 21. 2014 ora 00:00. Black Fridaysurprinde clientii NISSA cu.

Black Friday vine cu reduceri de pana la 70% in Galleria Arad

Galleria Arad pregateste o surpriza de proportii aradenilor. Vineri, de Black Friday, magazinele din Galleria Arad vor organiza Noaptea Alba a Reducerilor, o seara speciala in care cumparatorii vor fi asteptati cu oferte promotionale si reduceri de pana la 70%.

Reduceri de 70% la bijuterii, de Black Friday

La editia din acest an de Black Friday sunt promotii bune si la bijuterii, unele reduceri ajungand pana la 70%.

BLACK FRIDAY 2014. Cine ofera reduceri pe 21 noiembrie si ce produse puteti gasi

Daca anul trecut reducerile de Black Friday au fost oferite cu repetitie, unele magazine devansand evenimentul de shopping cu o saptamana, altii ramanand la data traditionala, anul acesta retailerii au ales sa lucreze dupa un calendar si mai greu de inteles. De aceea, am incercat sa ordonam putin lucrurile, pentru a sti unde si cand sa cautati.

Black Friday 2014. Reducerile continua la eMAG! Live blog

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. vineri 22:20Altex continua Black Friday, dar isi indeamna cumparatorii online sa vina in magazine. vineri, ora 22:00Flanco a promis trei zile de reduceri Black Friday, dar momentan este putin plecat nu stim daca pentruinnoirea stocurilor saudaca serverul si-a luat o mica [].

Black Friday 2014. eMAG a inchis campania, si-a anuntat rezultatele partiale! Live blog

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. vineri 23:59 eMAG si-a incheiat campania, dar la Flanco ramane valabila. vineri 22:20Altex continua Black Friday, dar isi indeamna cumparatorii online sa vina in magazine. vineri, ora 22:00Flanco a promis trei zile de reduceri Black Friday, dar momentan este putin plecat [].

De Black Friday, SuperReduceri de la SuperPantofi.ro: pana la 90% la TOATA incaltamintea din stoc

De Black Friday, magazinele online se intrec in reduceri. Retailerii mari si-au anuntat deja promotiile, iar acestea sunt cat se poate de interesante. Daca marii retailer online promit reduceri la electronice si electrocasnice, nici retailerii de incaltaminte importanti nu se lasa mai prejos.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )