Libnet.ro
UNICEF

08:00

Aglomeratie pe Transfagarasan. Cel mai impresionant drum din Romania, destinatia ideala pentru a scapa de canicula

B1 B1,
Aglomeratie pe Transfagarasan. Cel mai impresionant drum din Romania, destinatia ideala pentru a scapa de canicula

Nu doar drumurile de pe litoral sunt aglomerate, ci si Transfagarasanul. Mii de masini ale turistilor au blocat soseaua. Turistii au luat cu asalt Transfagarasanul. Din dorinta de a scapa de canicula. continuă pe B1

Cum arata cel mai subtire turn din lume, ce tocmai a fost inaugurat in Anglia

I360 este cel mai subtire turn din lume si a fost inaugurat pe coasta de sud a Regatului Unit, in orasul Brighton. Turistii pot vedea, in timpul vizitei, imagini uimitoare cu imprejurimile, datorita capsulei de sticla care se ridica de la baza turnului.

Miliardarul Bogdan Buzaianu, cel mai destept baiat din energie, in vizorul procurorilor prin Energy Holding

Dupa ce a pierdut titlul de cel mai destept baiat din energie, afaceristul Bogdan Buzaianu incepe sa aiba probleme si cu legea. Compania sa de suflet, Energy Holding, care i-a adus profituri de miliarde, este suspectata de evaziune fiscala spalare de bani si delapidare. Prejudiciul depaseste 5 milioane de euro.

Toyota asteapta cel mai scazut profit din ultimii patru ani

Toyota si-a revizuit in scadere estimarile privind profitul din anul fiscal care se incheie la 31 martie 2017, deoarece aprecierea yenului a afectat exporturile producatorului auto nipon, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Cel mai puternic om din lume, Barack Obama, implineste 55 de ani

Cel de al 44-lea presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, implineste, la data de 4 august, 55 de ani.

Cel mai mare cutremur din 2016, inregistrat joi in judetul Buzau

Un seism cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Buzau, la ora 13. Cutremurul produs la o adancime de 140,5 kilometri este cel mai mare din 2016.

IRES: Untold, cel mai popular festival de muzica din Romania

Festivalul Untold, care are loc in aceste zile la Cluj-Napoca este cel mai popular eveniment in randul melomanilor, arata un sondaj IRES, care analizeaza perceptiile si comportamentul de consum cu privire la evenimentele culturale in randul persoanelor cu varste intre 16 si 50 de ani din mediul urban.

EXCLUSIV. Cel mai mare spital de urgenta, in pericol. Conducerile MS si SUUB, ingrijorate de lipsa continuitatii garzilor. Medic: primesc 1 leu/ora in garda!

Unul dintre cele mai mari spitale de urgenta din Romania este in pericol de a nu mai putea oferi asistenta medicala continua pacientilor, in urma deciziei personalului medical de a nu mai efectua garzi suplimentare.

Oferta de neratat la Cluj: patru zile de distractie la cel mai bun festival din Europa care-l readuce in Romania pe Armin van Buuren

A doua editie a Festivalului Untold ii aduce in Romania pe cei mai buni DJ din lume. Petrecerea a inceput de joi si va tine nu trei zile si trei nopti ca-n povesti, ci patru zile.

Mamaia de lux. 1.300 de euro pe noapte la un hotel din Romania

Romanii cu bani nu trebuie sa caute luxul in Dubai sau pe Riviera Franceza. Hotelierii de la noi vor sa-i tina in tara si au amenajat camere special pentru ei. Cel mai spectaculos, dar.

Ion Dichiseanu, despre cel mai mare viciu al sau: Se intampla sa fac dus cu tigara in gura

La 82 de ani, Ion Dichiseanu pare sa fi oprit timpul in loc. Iar actorul sustine ca nu a renuntat nici macar la cel mai mare viciul al sau: tutunul. Fumez de la varsta de 14 ani, m-a pacalit.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )