Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oferta de neratat la Cluj: patru zile de distractie la cel mai bun festival din Europa care-l readuce in Romania pe Armin van Buuren

Adevărul Adevărul,
Oferta de neratat la Cluj: patru zile de distractie la cel mai bun festival din Europa care-l readuce in Romania pe Armin van Buuren

A doua editie a Festivalului Untold ii aduce in Romania pe cei mai buni DJ din lume. Petrecerea a inceput de joi si va tine nu trei zile si trei nopti ca-n povesti, ci patru zile. continuă pe Adevărul

Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit.

Patru zile de muzica si dansuri populare in Baragan. Festivalul international Hora mare incepe pe 12 august

Cel mai mare festival international de folclor din Baragan debuteaza la Calarasi pe 12 august. Timp de 4 zile, orasul va rasuna de cantece, dansuri si voie buna la Hora mare.

Miliardarul Bogdan Buzaianu, cel mai destept baiat din energie, in vizorul procurorilor prin Energy Holding

Dupa ce a pierdut titlul de cel mai destept baiat din energie, afaceristul Bogdan Buzaianu incepe sa aiba probleme si cu legea. Compania sa de suflet, Energy Holding, care i-a adus profituri de miliarde, este suspectata de evaziune fiscala spalare de bani si delapidare. Prejudiciul depaseste 5 milioane de euro.

Cel mai mare cutremur din 2016, inregistrat joi in judetul Buzau

Un seism cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Buzau, la ora 13. Cutremurul produs la o adancime de 140,5 kilometri este cel mai mare din 2016.

Cel mai bun chec sarat cu ardei

Daca ai luat mai multi ardei din piata si ai incercat diverse retete de ardei umpluti, de exemplu, poti incerca sa prepari si cel mai bun chec sarat cu ardei. Un chec pe care il prepari intr-o ora jumatate si pentru care ai nevoie de putine ingrediente.

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de armament al UCRAINEI

Statele Unite au devenit cel mai important furnizor de produse militare al Ucrainei, a anuntat Ministerul Apararii de la Kiev.

Cel mai bun din istoria moderna a pietei imobiliare din Romania. Romanii au facut peste 456.000 de tranzactii imobiliare in primul semestru

Primul semestru al acestui an a fost cel mai bun din istoria moderna a pietei imobiliare din Romania, in special pe zona rezidentiala, unde au fost acordate 21. 000 de credite prin programul Prima Casa, cu 40% mai multe decat anul trecut, a declarat miercuri directorul diviziei New Homes din cadrul firmei de consultanta imobiliara Coldwell Banker, Gabriel Voicu.

Criteriul pretului cel mai mic nu a disparut din achizitiile publice

Una din cele mai controversate conditii din legislatia veche a achizitiilor publice, pretul cel mai scazut, se regaseste in noile acte normative intr-o forma extinsa, sub forma mai multor principii menite sa ne alinieze la normele europene din domeniu.

Cel mai eficient sistem de spalare a creierului. Metodele monstruoase ale Chinei de distrus definitiv personalitatea

Spalarea creierului, dezumanizarea si reeducarea a fost practicata in toate lagarele si puscariile terorii din lumea comunista. Cu toate acestea, cel mai eficient sistem de transformare a unui detinut intr-o masina supusa partidului a fost initiat in China comunista. Marturiile sunt cutremuratoare.

Avocatul Casei Regale: Regina Ana va fi inmormantata, cel mai probabil, pe data de 13 august, la Curtea de Arges

Avocatul Casei Regale a Romaniei, Adrian Vasiliu, a anuntat luni ca Regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges, cel mai probabil in 13 august, informeaza News. ro. Acesta a mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )