Libnet.ro
UNICEF

17:15

Agricool. Cooperativa din Teleorman care vinde legume hypermarketurilor din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Agricool. Cooperativa din Teleorman care vinde legume hypermarketurilor din Bucuresti

Andreea Stroe a prezentat, sambata in cadrul emisiunii Agricool, povestea unei familii de romi pentru care agricultura este singura sursa de venit. Familia Bujor a pus bazele singurei cooperative din. continuă pe Antena3

Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, au furat 22.000 de lei dintr-o benzinarie din Teleorman

Patru persoane, printre care si un copil de 12 ani, au fost duse la audieri, joi seara, de politistii din Teleorman, fiind banuite ca au furat dintr-o benzinarie din Turnu Magurele peste 22. 000 de lei. Suspectii au fost prinsi in trafic de politistii rutieri, transmite Mediafax.

Tara din Europa care a interzis fumatul chiar si in fata barurilor. Unde mai ai voie sa-ti aprinzi o tigara

Multe tari au luat masuri drastice pentru a interzice fumatul in interiorul barurilor si al restaurantelor, tocmai pentru ca acest obicei e considerat nociv. Dar sunt guverne care merg si mai departe de atat si vor sa-i faca pe cetateni sa renunte complet la fumat. Legile anti-fumat au devenit la ordinea zilei mai peste tot .

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

Agresorul din Faget, care a ucis un om si a ranit alti cinci, a fost arestat preventiv

Barbatul de 33 de ani din Faget, care a omorat in bataie o persoana si a ranit alte cinci, a fost ar.

Structura din Antarctica care tradeaza o civilizatie disparuta: ce au gasit cercetatorii sub gheata

Daca ai avut din totdeauna o fascinatie sporita pentru continentul inghetat, descoperirile recente legate de Antarctica te vor incanta enorm. De-a lungul anilor, foarte multi exploratori au dezvoltat o fascinatie pentru Antarctica. inainte sa existe cele mai potrivite echipamente pentru aventuri in teritoriul inghetata, multi oameni de stiinta si-au riscat viata incerca sa afle daca .

Tanarul din Timis care a ucis un barbat si a ranit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus politistilor in momentul capturarii

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

Rasturnare de situatie in cazul atacului din gelozie care a ingrozit Romania in aceasta dimineata. Ce s-a vazut pe Facebook

Un atac socant a avut loc, noaptea trecuta, intr-o casa din localitatea Nadab. Un barbat a intrat la o petrecere si a injunghiat doua persoane, una fiind fosta sa iubita, apoi a incercat sa-si ia.

Imagini exclusive cu criminalul din Timis care a socat tara

In imaginile suprinse de catre o camera de supraveghere, Ionel Boldea arunca bicicleta furata de la cei doi soti, pe care i-a injunghiat in centrul orasului Faget si incearca sa intre cu forta intr-o.

Acesta este criminalul din Faget care a injunghiat doi soti. Este urmarit in tot judetul Timis. Primele imagini de la locul atacului

Barbatul care a injunghiat doi soti miercuri dimineata si apoi a furat o masina cu care a lovit alti cinci oameni se numeste Ionel Boldea. Barbatul extrem de periculos este cautat in continuare de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )