Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, au furat 22.000 de lei dintr-o benzinarie din Teleorman

Hotnews Hotnews,
 Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, au furat 22.000 de lei dintr-o benzinarie din Teleorman

Patru persoane, printre care si un copil de 12 ani, au fost duse la audieri, joi seara, de politistii din Teleorman, fiind banuite ca au furat dintr-o benzinarie din Turnu Magurele peste 22. 000 de lei. Suspectii au fost prinsi in trafic de politistii rutieri, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Benzinarie pradata de hoti. Printre infractori este si un copil de 12 ani

Cei patru hoti au profitat de momentul in care angajatii benzinariei au schimbat turele. Politia a fost alertata printr-un apel la 112.

Un microbuz plin cu pasageri, implicat intr-un accident rutier. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, joi 4 iulie, pe un drum judetean din comuna prahoveana Aricesti. in accident au fost implicat un microbuz si un autotren.

Studiu World Vision Romania: 56% dintre copiii din mediul rural care fumeaza aprind prima tigara la varsta de 12 ani

Aproape 8% dintre copiii din mediul rural cuprinsi in studiu au declarat ca au fumat, peste jumatate dintre acestia 56%) au fumat prima data in jurul varstei de 12 ani, incidenta fumatului fiind mai mare in randul baietilor 12%) decat la fete 5%),.

RAPORT: peste jumatate dintre copiii din mediu rural si-au aprins prima tigara la 12 ani

Fumatul in randul copiilor din mediul rural reprezinta o adevarata problema la nivel national. Potrivit raportului Bunastarea copilului in mediul rural, lansat de World Vision Romania in 2018, peste jumatate dintre copiii de la sate au declarat ca au fumat prima data in jurul varstei de 12 ani.

12 ani in sistemul de invatamant romanesc. Bilant personal

E o usurare ca fiul meu, care a ales sa-si continue studiile intr-o universitate din Europa, a iesit din sistem. Dar o spun cu o anume tristete. Scoala romaneasca ramane o scoala dura, conservatoare, traditionalista, blocata in statistica notelor si a clasamentelor. Matematica si romana constituie in continuare reperul pentru ce inseamna un elev bun, silitor, destoinic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )