Libnet.ro
UNICEF

18:15

Agricool. Dupa pesta, gripa aviara loveste Romania. ANSVSA, masuri de biosecuritate obligatorii

Antena3 Antena3,
Agricool. Dupa pesta, gripa aviara loveste Romania. ANSVSA, masuri de biosecuritate obligatorii

Zootehnia in Romania a devenit unul dintre domeniile agri cele mai napastuite. Pesta a lovit puternic la noi mai ales in ultimul an, iar acum gripa aviara trece granita din Ungaria in Romania. continuă pe Antena3

Gripa aviara a ajuns in Romania. Sute de gaini vor fi incinerate la o ferma din Maramures

Gripa aviara a ajuns din nou in Romania. 600 de pasari de la o ferma din Seini, judetul Maramures, vor fi incinerate astazi dupa ce s a constat prezenta virusului la gaini.

GRIPA AVIARA LOVESTE DIN NOU Romania! UNDE a fost DEJA DEPISTATA! Din pacate...

Gripa aviara a revenit in tara! DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANA iN LACRIMI! ADRIANA BAHMUTEANU A PIERDUT LUPTA! DIN PACATE. O ferma de gaini ouatoare din judetul Maramures a fost depistata cu.

Gripa aviara a ajuns in Romania. Medicii veterinari avertizeaza ca virusul se poate transmite si la om

Este oficial. Gripa aviara a ajuns in Romania.

Gripa aviara a ajuns in Romania. Medicii veterinari avertizeaza ca virusul se poate transmite si la om

Este oficial. Gripa aviara a ajuns in Romania.

Gripa aviara a lovit Romania in Maramures

Peste 11. 000 de pasari au fost secerate de virusul gripei aviare H5N8 care a fost descoperit intr-o ferma din judetul Maramures. Zona a fost izolata pentru ca virusul sa nu ajunga si la celalalte ferme de profil din judet.

ALERTA ALIMENTARA! ANSVSA: Carne de la ferme infestate cu GRIPA AVIARA, pe rafturile magazinelor

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) anunta, vineri, ca, din fermele de pasari din Ungaria, aflate in zona de restrictie din jurul focarului de gripa aviara, au.

ANSVA anunta ca in Romania a intrat carne de curcan de la ferme infestate cu gripa aviara

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a fost notificata de Comisia Europeana CE) cu privire la faptul ca din fermele comerciale de pasari din Ungaria, aflate in zona de restrictie din jurul focarului de gripa aviara produs de tipul H5N8, au fost sacrificati curcani, iar produsele obtinute au fost livrate catre mai multe state membre, printre care si Romania.

Avertisment al Comisiei Europene: Au fost livrate Romaniei produse de la fermele de curcani din zona unde este focar de gripa aviara in Ungaria

Comisia Europeana a transmis o notificare Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) prin care anunta ca din fermele de pasari din Ungaria aflate in zona de restrictie din jurul focarului de gripa aviara au fost sacrificate pasari curcani), iar produsele obtinute au fost livrate catre mai multe state membre, printre care si Romania.

Alerta de gripa aviara. Crescatorii de pasari, avertizati sa anunte la DSVSA orice caz de imbolnavire

Medicii veterinari din Calarasi avertizeaza crescatorii de pasari despre pericolul imbolnavirii de gripa aviara, dupa ce pe data de 14 ianuarie, in Romania, a fost confirmat primul focar, la o ferma de gaini din judetul Maramures.

Uniunea Crescatorilor de Pasari: Ouale din ferma de gaini din Maramures unde exista un focar de gripa aviara nu au ajuns la vanzare

Ouale din ferma de gaini din judetul Maramures, unde a fost diagnosticat un focar de gripa aviara, au fost sechestrate inca din faza de suspiciune, in vederea incinerarii, sustin reprezentantii Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )