Libnet.ro
UNICEF

09:30

Aici invata cei mai buni elevi: top 10 licee din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aici invata cei mai buni elevi: top 10 licee din Romania

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele primei etape a repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a, iar in topul liceelor, dupa cele mai mari medii, se numara Sfantul Sava si. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai mari jafuri din lume: furturile aproape perfecte si urmarile lor

Filmele precum Oceans 11 sau The Town au atras intotdeauna atentia publicului. Ideea de a fi bogat peste noapte si pericolul ce vine odata cu planificarea si executarea jafului perfect au captat interesul iubitorilor de film. in cele ce urmeaza, va vom prezenta un top 10 al celor mai mari jafuri comise de-a lungul timplui.

Medicina de familie din Vaslui, in doliu. S-a stins fulgerator unul dintre cei mai apreciati doctori

Unul dintre cei mai iubiti medici de familie din Vaslui s-a stins din viata la doar 59 de ani. Medicul Magda Popa a pierdut lupta cu o bloala incurabila, care a raspus-o fulgerator.

Singurul elev de 10 din Bistrita-Nasaud merge la Cluj-Napoca la liceu. Colegiul National Liviu Rebreanu, in topul preferintelor

Marti, Ministerul Educatiei a afisat repartizarile computerizate ale absolventilor de scoala generala. Horatiu Adrian Martian, singurul elev din Bistrita-Nasaud care a obtinut media 10, a ales un liceu din judetul Cluj. Cei mai multi elevi cu note de 10 au optat pentru Colegiul National Liviu Rebreanu.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Top 10 bancuri cu politisti. Cum demonstreaza oamenii legii faptul ca un sofer era baut la volan

Oamenii legii a fost intotdeauna tinta a numeroase bancuri, care de care mai haioase. Iata cateva dintre cele mai reusite astfel de glume.

Top 10 alimente pe care sa le incerci in Creta

Creta este cea mai mare insula din Grecia si isi intampina vizitatorii cu zone salbatice, munti si plaje fine. Bucataria cretana cuprinde atat preparate traditionale, cat si internationale, la care au adaugat.

Teamshare: Ce magazine online genereaza cei mai multumiti clienti

Magazinele de fashion au cea mai buna rata de atragere si retentie a traficului online, dar si de conversie a vizitatorilor in clienti. Principalele metode care ajuta retailerii de moda sa multumeasca si sa loializeze consumatorii sunt atat stocul si.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )