Libnet.ro
UNICEF

06:45

Airbus isi deschide prima fabrica din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Airbus isi deschide prima fabrica din SUA

Producatorul european de aeronave Airbus Group SE isi deschide prima sa fabrica din Statele Unite, atacand astfel suprematia rivalului local Boeing Co. pe piata aeronavelor comerciale mari, care valoreaza 80 de miliarde de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Teama de inflatie si supraincalzire a stopat ieftinirea creditelor; Trei tone de porumb din cinci exportate de Europa sunt din Romania; Airbus isi deschide prima fabrica din SUA

Fundamentele pietei imobiliare sunt distruse, spune un analist american. Ramsay Su, mult timp activand in industria de real estate. Declaratiile de bune intentii iau locul strategiei de restructurare la Complexul Energetic Oltenia. Dupa ce a tunat.

Airbus inaugureaza prima uzina din SUA

Airbus Group inaugureaza, astazi, prima sa uzina de productie a avioanelor din SUA, urmand sa il concureze pe teren propriu pe principalul sau rival, grupul american Boeing, potrivit Bloomberg.

Airbus a deschis o fabrica in SUA, in timp ce Boeing ar putea infiinta una in China

Airbus ataca suprematia Boeing pe piata aeronavelor comerciale mari, in valoare de 80 miliarde de dolari, prin deschiderea primei fabrici de avioane a grupului in Statele Unite, in timp ce compania americana.

Airbus a deschis o fabrica de avioane in Statele Unite. Boeing ar putea infiinta una in China

Airbus a deschis prima fabrica de avioane a grupului franceze in Statele Unite, in timp ce compania americana Boeing analizeaza infiintarea in China a unei unitati de productie pentru finisarea avioanelor 737,.

O femeie de culoare din SUA a fost inchisa fortat intr-un spital de boli psihice dupa ce a mers sa isi ridice masina de la Politie: Din momentul in care am spus ca am un BMW, am fost considerata o mincinoasa

O tanara din SUA a fost inchisa timp de opt zile intr-un spital pentru pacientii cu boli psihice si a primit o factura de 13. 000 de dolari, din cauza faptului ca detine un BMW si politistii nu au.

Un profesor universitar din SUA, impuscat MORTAL in cap

Un profesor universitar a fost impuscat mortal in cap, luni, intr-un campus al Universitatii Delta State din Cleveland Mississippi), in sudul Statelor Unite ale Americii.

O mama din SUA si-a fotografiat copiii langa sicriul tatalui mort: Am facut aceasta pentru a arata adevarul crud despre dependenta de droguri (FOTO)

O mama din Cincinnati, Statele Unite ale Americii, s-a fotografiat impreuna cu cei doi copii ai sai langa sicriul in care se afla trupul fara suflare al sotului ei si a distribuit poza pe retelele de.

FOTO. Suveniruri din SUA: Ce ramane dupa US Open 2015. Halep, partasa la istorie!

Finala italiana dintre Pennetta si Vinci a pus capat celei mai surprinzatoare, nu in ultimul rand ciudate, editii din istoria US Open. Multe intrebari se pun dupa acest turneu, dar inainte de toate multe dintre evenimentele consemnate pe teren vor ramane in istorie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )