Libnet.ro
UNICEF

18:15

Airbus va produce viziere pentru spitale prin imprimare 3D

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Airbus va produce viziere pentru spitale prin imprimare 3D

Constructorul aeronautic Airbus a anuntat miercuri ca cele mai multe centre ale sale din Spania vor produce rame de viziere pin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protectie impotriva Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

inca o mare companie se alatura luptei impotriva COVID-19. Airbus produce viziere pentru spitale, prin imprimare 3D

Cele mai multe centre Airbus din Spania si-au unit fortele pentru a produce rame de viziere prin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protectie impotriva Covid-19.

Airbus va produce viziere pentru spitale, prin imprimare 3D, in efortul de combatere a Covid-19

Cele mai multe centre Airbus din Spania si-au unit fortele pentru a produce rame de viziere pin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protectie impotriva Covid-19.

COVID-19 |Airbus va produce viziere imprimate 3D pentru cadrele medicale

Cele mai multe centre Airbus din Spania si-au unit fortele pentru a produce rame de viziere prin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protectie impotriva Covid-19.

Razboiul anti-Covid 19 a reconfigurat industria apararii, dar si pe cea civila. Israelul a transformat linii de productie a rachetelor pentru a fabrica aparate de ventilatie mecanica

Israelul modifica o parte din liniile sale de productie de rachete pentru a fabrica aparate de ventilat mecanic, in incercarea de acoperi deficitul national de echipamente medicale folosite in tratarea pacientilor bolnavi de COVID-19. Airbus va produce viziere pentru spitale, prin imprimare 3D, companii auto fac aparate pentru respiratie artificiala, firme celebre de moda fac masti, geluri si produse dezinfectante.

Fiul lui Ion Tiriac il concureaza pe Gigi Becali. Cat a donat astazi pentru spitale

Ion Ion Tiriac, fiul afaceristului Ion Tiriac, a facut o donatie impresionanta astazi pentru oamenii in alb care isi risca viata salvand-o pe a noastra. Fiul lui Ion Tiriac a donat astazi pentru spitale in cadrul teledonului Romani impreuna Astazi a inceput cel mai mare teledon virtual din Romania. Organizat de Antena Group si Fundatia .

Coronavirus: Informaticienii din Bulgaria trimisi in somaj tehnic fac gratuit aplicatii digitale pentru spitale

Informaticienii bulgari plasati in somaj tehnic vor inzestra gratuit spitalele publice din tara cu aplicatii digitale pentru a imbunatati procedura de internare a pacientilor diagnosticati cu noul coronavirus, salvandu-si in acelasi timp locurile de munca, au anuntat Guvernul si directorii unor companii din Bulgaria, scrie Agerpres, citand AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )