Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un aisberg enorm, unul dintre cei mai mari vazuti vreodata, s-a format in Antarctica

Hotnews Hotnews,
 Un aisberg enorm, unul dintre cei mai mari vazuti vreodata, s-a format in Antarctica

Un aisberg de o mie de miliarde de tone, unul dintre cei mai mari vazuti vreodata, s-a format dupa ce s-a desprins de continentul Antarctica, au anuntat miercuri cercetatori de la Universitatea Swansea Marea Britanie), citati de AFP. continuă pe Hotnews

Lovitura pe piata muzicala. Unul dintre cei mai iubiti artisti romani a fost condamnat

Cantaretul Raoul, pe numele sau adevarat Rares Cornel Borlea, a dat de bucluc, dupa ce a fost prins de politisti la volan, desi avea permisul de conducere suspendat. Acum, Raoul - devenit cunoscut.

Unul dintre cei mai cunoscuti maestri sahisti din Romania isi dezvaluie secretele luni la Galati

Evenimentul va avea loc in sala Mihai Eminescu din sediul central, etajul I, va cuprinde lansarea a doua carti si o ora deschisa de sah sustinuta de autor. Moderatorul intalnirii este Zanfir Ilie, directorul Bibliotecii V. Urechia Galati.

A fost unul dintre cele mai... C.T. Popescu arunca BOMBA! Ce spune jurnalistul despre ESECUL lui Halep (FOTO)

Tenismena Simona Halep s-a oprit in sferturi la Wimbledon dupa ce a pierfut in fata lui Konta 6-7 2), 7-6 5), 6-4. Sportiva noastra a ratat astfel a treia sansa de a deveni numarul unu mondial.

Un aisberg gigant, de peste o mie de miliarde de tone, s-a desprins de Antarctica

Un aisberg gigant, unul dintre cei mari inregistrati pana in prezent, s-a desprins de continentul Antarctica.

Mihai Bobonete, asa cum nu l-ai mai vazut. Ce le-a aratat actorul fanilor

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai iubiti actori. Rolul sau din Las Fierbinti i-a adus faima, iar modul sau de a fi l-a propulsat in randul celor mai apreciati artisti romani. Acesta.

Ministerul Economiei: Autostrada Pitesti-Sibiu este unul dintre proiectele finantabile prin Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va contribui la dezvoltarea de proiecte care suscita un mare interes companiilor franceze, este concluzia unei intrevederi a ministrului economiei, Mihai Fifor, cu Michele Ramis, ambasadoarea Frantei la Bucuresti. Unul dintre proiectele finantabile prin FSDI: autostrada Pitesti-Sibiu. Acest proiect de infrastructura este invocat de Renault-Dacia, pentru dezvoltarea productiei de automobile, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Admitere 2017: Primele 10 licee la nivel NATIONAL, dupa cele mai mari medii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. in topul institutiilor de.

Interviu cu seful Kaufland: Cine doreste sa lucreze cu cei mai buni si motivati oameni trebuie sa si plateasca pe masura performantelor

Cine doreste sa lucreze cu cei mai buni si motivati oameni de pe piata romaneasca trebuie sa si plateasca pe masura performantelor, sustine Marco Hosl, cel care de doi ani se afla la conducerea Kaufland Romania, liderul comertului modern local.

VACANTA GRECIA 2017. Cum sa ajungi in Grecia cu masina. Unul dintre traseele folosite frecvent de romani a fost detronat

Cele sub zece ore in medie - de mers cu masina pana in zonele cele mai apropiate ale Greciei turistice determina multi romani care aleg litoralul elen sa foloseasca autoturismul.

Trei soldati americani, prezenti in Romania la un exercitiu militar, au ajuns la spital din cauza caniculei. Unul dintre ei a lesinat din cauza caldurii

Trei soldati americani prezenti in Romania au ajuns la Spitalul Ramnicu Valcea, acuzand probleme medicale din cauza caniculei. Doi dintre ei au fost transferati la Sibiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )