Libnet.ro
UNICEF

20:30

Admitere 2017: Primele 10 licee la nivel NATIONAL, dupa cele mai mari medii

B1 B1,
Admitere 2017: Primele 10 licee la nivel NATIONAL, dupa cele mai mari medii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. in topul institutiilor de. continuă pe B1

TOP 10 cele mai bune licee din tara, dupa media de admitere. Vezi cu ce medii au intrat elevii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. In topul institutiilor de invatamant la care s-a intrat cu medii mari de admitere, se mai afla un colegiu si un liceu din Constanta, un colegiu din Cluj si un altul din Galati.

Aproape 25.000 de locuri de munca, disponibile la nivel national

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) sunt inregistrate 24. 931 locuri de munca, in data de 10 iulie 2017.

Admitere 2017. Cea mai mica medie cu care un buzoian a intrat anul acesta la liceu a fost 2,46

Un numar de 23 dintre cei 24 de elevi buzoieni care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala au fost admisi, in urma repartizarii computerizate, la Colegiul National B. Hasdeu. Toti au ajuns la clasele cu profil matematica-informatica.

Bacalaureat 2017: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni

Rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate luni. Peste 42. 200 de contestatii au fost depuse, la nivel national, dupa afisarea primelor rezultate la examenul de Bacalaureat. Cele mai multe au vizat proba scrisa la Limba si literatura romana, respectiv 15,49%, a anuntat joia trecuta Ministerul Educatiei Nationale.

Rezultatele finale ale Examenului de Bacalureat 2017: Numarul promovarilor in crestere

Rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat de dupa corectarea contestatiilor au fost afisate luni pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Peste 42. 000 de contestatii au fost facute la nivel national dupa ce.

Primele DECLARATII ale Simonei Halep, dupa VICTORIA de la Wimbledon: Stiu ca va fi dificil, dar...

Simona Halep a ajuns in sferturi la Wimbledon, acolo unde va juca cu britanica Johanna Konta. Halep a spus ca nici macar nu stia ca daca va invinge in meciul cu britanica va deveni noul numar 1 mo.

Autobuze turcesti pentru societatea de transport public din Braila. Primele 10 vin chiar pana la sfarsitul lunii iulie

In total vor fi cumparate 20 de autobuze moderne, de capacitate mica si medie. Licitatia a fost adjudecata de companiaAnadolu Automobil Rom, importatorul in Romania al marcilor Isuzu si Karsan.

NOTE FINALE BAC 2017. EDU.RO publica rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat vor fi afisate luni, 10 iulie. Liceenii care nu au participat sau nu au promovat examenul in .

REZULTATE FINALE BAC 2017. Care sunt notele la Bacalaureat, dupa contestatii

Antena 3 vaprezinta REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT imediat ce vor fi disponibile, AICI si pe bacalaureat. edu. ro. Rezultatele finale, dupa.

ADMITERE LICEU 2017: Primele rezultate ale repartizarii computerizate vor fi afisate azi

Aproape 113. 000 de elevi de clasa a-VIII-a vor afla miercuri ce liceul vor urma din toamna in urma sustierii examenului de Evaluare Nationala. Elevii vor fi repartizati la liceu in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )