Libnet.ro
UNICEF

11:00

Va ajunge Meghan Markle la Casa Alba? Ducesa se viseaza urmatoarea Kamala Harris

Adevărul Adevărul,
Va ajunge Meghan Markle la Casa Alba? Ducesa se viseaza urmatoarea Kamala Harris

Desi asocierea ei cu palatul regal ii cere sa fie neutra politic, Meghan Markle este departe de asa ceva. Din numeroasele ei interviuri pe teme sociale, a transpirat deja sustinerea ei pentru democrati, iar despre vice presedintele ales Kamala Harris a avut numai cuvinte de lauda, prin prisma faptului ca este vorba despre o femeie metisa, ca ea, care a reusit sa se ridice deasupra conditiei sale. continuă pe Adevărul

Meghan Markle, la Casa Alba? Cum au dat-o apropiatii de gol

Greselile continua, ar spune unii, caci, desi asocierea ei cu palatul regal britanic ii cere sa fie neutra politic, Meghan Markle este departe de asa ceva, devoalandu-si sustinerea pentru democrati, dar si avand multe cuvinte de lauda la adresa vicepresedintelui ales Kamala Harris. Originea pare-se ca a contat, cat si ambitia de a se ridica .

Ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba. Umilinta lui suprema a ajuns in presa

S-a aflat ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba, dupa partida de golf de unde a aflat ca a pierdut lupta pentru alegerile prezidentiale. Astfel, in apropierea Casei Albe, Donald Trump a fost asteptat de sustinatorii lui Joe Biden, care l-au facut sa traiasca umilinta suprema. Donald Trump, umilit de .

Fostul avocat personal al lui Trump, despre ce va face presedintele american in Ziua investirii: Nu are de gand sa intarzie la Casa Alba. il vor da afara

Michael Cohen, fostul avocat personal al lui Trump, a facut o predictie cu privire la ce va face Trump in Ziua investirii presedintelui-ales Joe Biden: Donald Trump nu va fi prezent pentru ca va fi parasit Casa Alba demult, refugiindu-se la resedinta sa din Mar-A-Lago, Florida.

Numaratoare inversa pentru Donald Trump la Casa Alba. Ce procese il asteapta dupa ce va parasi biroul prezidential

73 de zile ii raman lui Donald Trump la Casa Alba, perioada care ar putea fi o numaratoare inversa pentru mai multe probleme in justitie ce l-ar putea astepta pe fostul presedinte american din 20 ianuarie, cand isi pierde imunitatea prezidentiala.

Joe Biden si Kamala Harris isi incep tranzitia la Casa Alba: Cele doua prioritati

Joe Biden - care nu a fost inca instalat presedinte al Statelor Unite dupa victoria anuntata sambata in alegerile prezdidentiale - si vicepresedinta sa Kamala Harris, care si-a exprimat vointa de a restaura rapid sufletul Americii, isi incep saptamana aceasta tranzitia la Casa Alba cu doua prioritati - lupta impotriva COVID-19 si reconcilierea unei Americi puternic impartite.

Jill Biden a decis sa nu renunte la locul de munca: Va fi prima sotie de presedinte care se va deplasa zilnic intre serviciu si Casa Alba

Noua prima-doamna a Statelor Unite, Jill Biden, nu intentioneaza sa-si intrerupa activitatea de profesoara odata cu instalarea la Casa Alba, scrie presa de peste Atlantic.

Biden presedinte: Decenta, normalitatea, bunul simt si echilibrul revin la Casa Alba

Decenta, normalitatea si bunul simt revin la Casa Alba dupa alegerile americane care l-au adus pe Joe Biden presedinte. Toata activitatea politica de 47 de ani, cea de senator ales timp de 6 mandate 36 de ani, cea de vicepresedinte timp de 8 ani, toate recomanda o perioada de echilibru, responsabilitate, predictibilitate in politicile externe de care America si lumea intreaga avea nevoie.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )