Libnet.ro
UNICEF

23:30

Joe Biden si Kamala Harris isi incep tranzitia la Casa Alba: Cele doua prioritati

Adevărul Adevărul,
Joe Biden si Kamala Harris isi incep tranzitia la Casa Alba: Cele doua prioritati

Joe Biden - care nu a fost inca instalat presedinte al Statelor Unite dupa victoria anuntata sambata in alegerile prezdidentiale - si vicepresedinta sa Kamala Harris, care si-a exprimat vointa de a restaura rapid sufletul Americii, isi incep saptamana aceasta tranzitia la Casa Alba cu doua prioritati - lupta impotriva COVID-19 si reconcilierea unei Americi puternic impartite. continuă pe Adevărul

Joe Biden cere, iar, rabdare pana la finalizarea numararii voturilor. Nu avem nicio indoiala ca vom fi declarati invingatori

Candidatul democrat Joe Biden a facut o noua declaratie joi, in jurul orei 23. 30 ora Romaniei) in care a cerut sustinatorilor sai sa aiba rabdare pana la incheierea numararii voturilor, care continua, la doua zile de la alegeri, in mai multe state-cheie din SUA.

Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

La o zi dupa ce a castigat presedintia Statelor Unite, democratul Joe Biden si consilierii sai au inceput, duminica, sa discute cum sa reactioneze la criza coronavirusului, intarind in acelasi timp intentia de a elimina diviziunile politice, transmite Reuters.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

La o zi dupa ce a castigat presedintia Statelor Unite, democratul Joe Biden si consilierii sai au inceput sa discute cum sa reactioneze la criza coronavirusului, intarind in acelasi timp intentia de a elimina diviziunile politice, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Cine este Kamala Harris, prima femeie de culoare vicepresedinte al Americii

Kamala Harris este prima femeie de culoare si vicepresedinte al Americii. Aceasta este mana dreapta a lui Joe Biden, ales azi cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cine este Kamala Harris? Joe Biden a bifat mai multe recorduri istorice odata cu victoria sa in cursa pentru Casa Alba. Contracandidatul lui Donald Trump .

Prima convorbire intre Kamala Harris si Joe Biden, dupa anuntul victoriei: Am reusit, Joe! VIDEO

Kamala Harris, care in ianuarie va deveni primul vicepresedinte femeie al SUA, dar si primul vicepresedinte de culoare, a postat pe Twitter imagini cu ea vorbind cu presedintele ales Joe Biden la telefon dupa ce presa a anuntat ca au castigat alegerile.

Primele cuvinte pe care i le-a zis Kamala Harris lui Joe Biden, dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor prezidentiale (VIDEO)

Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii. Democratul va face echipa cu vicepresedintele Kamala Harris, care i-a dat vestea victoriei lui Biden telefonic. Primele cuvinte in.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Ce haine au purtat Kamala Harris si Prima Doamna, Jill Biden, pe scena victoriei

Joe Biden si Kamala Harris si-au sarbatorit victoria in Wilmington, Delaware. Iata ce au purtat atat prima femeie de culoare Vice-Presedinte al Statelor Unite, cat si Prima Doamna, Jill Biden, cu ocaza acestui eveniment! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )