Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE nu a ajuns la un acord pentru aplicarea noilor sanctiuni impotriva Rusiei. Discutiile vor fi reluate joi

Hotnews Hotnews,
 UE nu a ajuns la un acord pentru aplicarea noilor sanctiuni impotriva Rusiei. Discutiile vor fi reluate joi

Tarile europene nu au ajuns miercuri la un acord pentru punerea in aplicare a noilor sanctiuni impuse saptamana trecuta impotriva Rusiei, iar o noua intalnire a ambasadorilor celor 28 de state va avea loc joi la Bruxelles, scrie AFP, citand surse europene. continuă pe Hotnews

UE a aprobat o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana a aprobat luni o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei. Potrivit oficialilor europeni, punerea in aplicare a acestor sanctiuni ar putea fi amanata cateva zile, pentru a da timp Moscovei.

UE a aprobat noi sanctiuni impotriva Rusiei - diplomati

Uniunea Europeana a aprobat luni o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul crizei din Ucraina, insa a precizat ca punerea in aplicare a acestor sanctiuni ar putea fi amanata cateva zile, pentru a da timp Moscovei sa-si continue eforturile de pace, au anuntat diplomati, potrivit Mediafax. Noile sanctiuni trebuie sa restranga accesul la pietele de capital pentru marile companii petroliere rusesti Rosneft si Transneft, precum si activitatile petroliere ale gigantului Gazprom.

Noile sanctiuni impotriva Rusiei, aprobate de UE

O noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei a fost aprobata luni de Uniunea Europeana, in contextul crizei din Ucraina, insa punerea lor in aplicare ar putea intarzia cateva zile, pentru ca Moscova sa poata continua eforturile de pace, sustin surse.

Uniunea Europeana va decide miercuri asupra aplicarii de noi sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana va decide miercuri daca sa aplice sau sa suspende noile sanctiuni economice adoptate impotriva Rusiei, a anuntat, marti, Comisia Europeana, informeaza AFP. Statele membre vor aborda din nou.

Tarile UE nu au ajuns la un acord privind sanctiunile impotriva Rusiei

Statele europene nu au ajuns la un acord, miercuri, cu privire la punerea in aplicare a unor noi sanctiuni impotriva Rusiei. O noua reuniune a ambasadorilor celor 28 de state membre a fost convocata pentru joi la.

UE aproba noi sanctiuni contra Rusiei, dar amana aplicarea lor pentru cateva zile

ACTUALIZARE 09:36 Finlanda isi exprima ingrijorarea asupra noilor sanctiuni ale UE contra Rusiei Primul ministru finlandez Alexander Stubb si-a exprimat ieri ingrijorarea asupra noii runde de sanctiuni ale Uniunii Europene contra Rusiei, in timp ce ambasadorii celor 28 de state membre purtau la Bruxelles noi discutii pe aceasta tema, noteaza agentia DPA, citata de presa locala.

ESEC. Tarile europene nu au ajuns la un acord privind sanctiunile impotriva Rusiei

Ambasadorii celor 28 de state membre UE se vor reuni si joi la Bruxelles, dupa ce miercuri nu au reusit sa ajunga la niciun acord cu privire la punerea in aplicare a unor noi sanctiuni decise saptamana trecuta impotriva Rusiei, .

Finlanda isi exprima ingrijorarea asupra noilor sanctiuni ale UE contra Rusiei

Primul ministru finlandez Alexander Stubb si-a exprimat luni ingrijorarea asupra noii runde de sanctiuni ale Uniunii Europene contra Rusiei, in timp ce ambasadorii celor 28 de state membre purtau la Bruxelles noi discutii pe aceasta tema, noteaza agentia DPA.

UE aplica noi sanctiuni economice impotriva Rusiei. Gigantii din energie sunt principalii vizati

Bruxelles-ul a prezentat in urma cu cateva minute cea de-a cincea lista cu sanctiuni economice aplicate Rusiei, iar principalele afectate sunt, de aceasta data, companiile de stat Rosneft, Gazpromneft si Transneft. Totodata, UE va aplica sanctiunile asupra oricarei companii ruse de stat cu o cifra anuala de afaceri mai mare de 27 de miliarde de 27 de miliarde de dolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )