Libnet.ro
UNICEF

23:30

A ajuns la un pas de moarte din cauza comentariilor rautacioase! Tanara a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme!

Antena3 Antena3,
A ajuns la un pas de moarte din cauza comentariilor rautacioase! Tanara a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme!

Margherita Barbieri, in varsta de 18 ani din Marea Britanie, a ajuns sa suferedeanorexie din cauza comentariilor rautacioase cu privire la fizicul ei. Margherita isi dorea foarte mult sa devina dansatoare. continuă pe Antena3

Portul Midia, inchis din cauza vantului puternic/ Ceata pe autostrada A1 Sibiu - Sebes, politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta

Portul Midia este inchis duminica din cauza vantului puternic, fiind oprit atat traficul maritim, cat si cel fluvial, anunta Centrul Infotrafic. De asemenea, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe autostrada A1 Sibiu - Sebes, intre kilometrii 270 - 280, politistii recomandandu-le soferilor sa circule cu prudenta.

Insulele Maldive parasesc Commonwealthul din cauza tratamentului incorect si nedrept primit

Decizie soc in Insulele Maldive. Ministerul Afacerilor Externe al acestei tari a anuntat ca s-a decis parasirea Commnwealthului din cauza unui tratament incorect si nedrept, informeaza BBC.

Porturile Midia, Constanta Nord si Agigea sunt inchise, din cauza vantului puternic

Traficul maritim si fluvial prin portul Midia din Constanta a fost oprit, joi, din cauza vantului puternic. Totodata, sunt inchise si porturile Constanta Nord si Agigea, doar pentru traficul fluvial.

Cel mai temut talhar din Galati a lovit din nou. Un pensionar a fost la un pas de moarte din cauza infractorului

Lica Pletosu 48 de ani), supranumitUmbra,pentru ca isi lovea victimele pe la spate si le fura apoi bijuteriile, este acuzat, mai nou, si de inselaciune prin metoda Accidentul.

Romania risca o procedura de infringement din cauza modificarilor aduse Legii energiei in Parlament

Comisia Europeana ia in calcul declansarea unei proceduri de infringement impotriva tarii noastre, intrucat modificarile aduse Legii energiei in Parlament sunt susceptibile ca afecteaza concurenta in piata, a declarat Corina Popescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Energiei, potrivit Agerpres. Corina Popescu a spus: Guvernul a trimis Parlamentului un punct de vedere in privinta acestor modificari ale legislatiei. Exista si o scrisoare din partea Comisiei Europene, care arata ca prevederile sunt susceptibile ca ar afecta concurenta in piata, asa ca riscam declansarea unei proceduri de infringement. Nu vrem sa ajungem aici, dar este o decizie a Parlamentului.

ALDE risca sa cada sub pragul de 5% din cauza conflictelor interne. PSD se teme ca pierde guvernarea pe mana lui Tariceanu

Tensiunile in crestere din interiorul ALDE provoaca ingrijorari majore in interiorul PSD. Social-democratii se tem, potrivit unor surse citate de Romania libera, ca o fractura majora in interiorul formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu poate diminua.

ASF detroneaza cel mai longeviv sef de SIF: Fercala nu primeste avizul pentru directorat din cauza ca nu detinte cunostinte care sa demonstreze capacitatea profesionala

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) nu l-a avizat in directoratul SIF Transilvania SIF3) pe Mihai Fercala, cel care a rezistat la conducerea societatii timp de 24 ani, fiind astfel cel mai longeviv sef de SIF din piata de capital romaneasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )