Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ajutoare financiare de la Guvern. Maramuresul a primit cea mai mare suma pentru despagubiri

Adevărul Adevărul,
Ajutoare financiare de la Guvern. Maramuresul a primit cea mai mare suma pentru despagubiri

Peste 36 de milioane lei au fost alocate de guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de ieri, 21 septembrie. Judetul Maramures a primit cea mai mare suma, potrivit cifrelor furnizate de Institutia Prefectului Maramures. Celelate judete, insa, au primit suplimentari ale sumelor de la bugetul MAI. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader: Sper ca MCV-ul sa fie ridicat in 2019. Fiecare dintre cele 12 recomandari sunt n cea mai mare parte ndeplinite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca spera ca pana in 2019, cand Romania va detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, MCV-ul sa fie ridicat, pentru ca fiecare dintre cele 12 recomandari sunt in cea mai mare parte indeplinite, relateaza Agerpres.

Rom Waste Solutions - cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est

Bucurestiul are, incepand de astazi, cea mai mare si mai moderna statie de tratare si sortare automata a deseurilor municipale din Europa de Est. Investitia, care se ridica la 10 milioane de euro, v.

Clipe de panica pentru Mihai Morar: Am tras cea mai mare speriatura ieri

Realizatorul Mihai Morar a povestit clipele de panica prin care a trecut in cursul zilei de duminica, dupa ce vremea a facut prapad in Vestul tarii. Am tras cea mai mare speriatura ieri.

Clipe de panica pentru Mihai Morar: Am tras cea mai mare sperietura

Realizatorul Mihai Morar a povestit clipele de panica prin care a trecut in cursul zilei de duminica, dupa ce vremea a facut prapad in Vestul tarii. Am tras cea mai mare sperietura ieri.

Concurs pentru cea mai mare lucrare murala din interiorul Cetatii Brasovului

Zidul Manastirii Franciscane va deveni o adevarata galerie de arta in aer liber. Va fi cea mai mare pictura murala din Brasov.

Spitalul Foreasca se va muta din centrul Capitalei. Unde va fi relocata cea mai mare unitate medicala de urgenta din Capitala

Primaria Sectorului 1 si Ministerul Sanatatii au semnat, miercuri, un protocol pentru relocarea Spitalului Floreasca pe soseaua Bucuresti-Targoviste. Costurile se ridica la peste 200 de milioane de.

La Media Music Awards cel mai mare fan va primi trofeul din mana idolului sau

Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, ii va oferi si anul acesta ocazia celui mai infocat fan al unui artist autohton sa aiba parte de o experienta de neuitat in seara de 3 octombrie si sa primeasca trofeul Best Fan chiar din mana idolului sau.

Faze tari: Mai multe texte scrise in limbi disparute au fost descoperite in cea mai veche biblioteca din lume; Politistii britanici au arestat o lebada. Infractiunea comisa de inaripata; Acte de bravura pe Crucea Caraiman

Cercetatorii au descoperit o exoplaneta extrem de stranie si intunecata. Un nou studiu a gasit ca cea mai mare parte din lumina care ajunge pe planeta nu este reflectata, facand ca gigantul gazos sa apara. China: Un templu budist de 2. 000 de tone a fost deplasat cu 30 de metri. Cladirea principala a unui templu budist cu o vechime de 135 de ani, aflat in Shanghai, a fost deplasata pe o distanta de 30 de metri pentru a.

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, dezvaluie: Colegelor le e frica de mine. Nu sunt cea mai placuta persoana!

Cristina Neagu, de trei ori cea mai buna handbalista a lumii, in 2010, 2015 si 2016, a venit in aceasta vara la CSM Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )