Libnet.ro
UNICEF

10:00

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si. continuă pe Wall-Street Ro

Avertisment ANM: Cod galben de ceata si vizibilitate redusa. Ce zona e vizata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabila in urmatoarele trei ore si jumatate, in.

Cod galben de inundatii pentru rauri din noua bazine hidrografice

Institutul National de Hidrologie a emis un cod galben, valabil pentru noua bazine hidrografice de miercuri ora 18. 00 pana joi ora 24. Avertizarea este valabila pentru bazinele Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somesul Mare, Crisul Repede, Crisul Negru, Ialomita si Buza65488;u.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de furtuna si Cod galben de vant. Ce judete sunt vizate

Update: Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila in urmatoarele doua ore, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau,.

Cod galben de averse torentiale in 18 judete

O avertizare cod galben de averse torentiale, racire a vremii, intensificari temporare ale vantului a fost emisa de ANM, de astazi de la ora 13:00 pana sambata la ora 21:00, in 18 judete. De asemenea, pentru astazi, a fost emisa pana la ora 15:00 o avertizare nowcasting de cod portocaliu privind intensificari de scurta durata ale vantului in judetele Bacau si Vrancea.

Cod galben de furtuna in Sibiu si Brasov in urmatoarele doua ore si cod galben de vant in alte 4 judete, pana la ora 15:00

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila in urmatoarele doua ore, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Teleorman, Arges si Dambovita. Aici, pana la ora 15. 00, sunt anuntate rafale de vant ce pot atinge si depasi 65 de kilometri/ora. Meteorologii au emis si o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Bratov, valabila in urmatoarele doua ore, si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Teleorman, Arges si Dambovita.

Cod galben de furtuna in Sibiu si Brasov pana la pranz si cod galben de vant in alte 4 judete, pana la ora 15:00

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila pana la orele pranzului, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Teleorman, Arges si Dambovita. Aici, pana la ora 15. 00, sunt anuntate rafale de vant ce pot atinge si depasi 65 de kilometri/ora.

Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, de miercuri seara pana joi noapte

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din noua judete, valabila de miercuri seara pana in noaptea de joi, cand se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri importante de debite si niveluri pe unele rauri, fiind posibila depasirea cotelor de atentie.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. A intrat in vigoare un cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii.

Avertizare meteo: Cod galben de vant pentru trei judete din Romania

Meteorologii au emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant puternic. Avertizarea este valabila in trei judete din zonele Olteniei si Banatului, pana la ora 18:30. Conform.

Se raceste vremea: Cod galben de ploi torentiale, grindina si descarcari electrice in aproape toata tara. Cinci judete sunt sub cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de averse torentiale, caderi de grindina si descarcari electrice in aproape toata tara, in timp ce cinci judete se afla, joi dimineata, sub cod portocaliu. Doar judetele Tulcea si Constanta nu sunt afectate de instabilitatea atmosferica.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )