Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ajutoarele sociale cresc puternic, dupa 12 ani in care au fost inghetate. CCR a dat unda verde legii

Adevărul Adevărul,
Ajutoarele sociale cresc puternic, dupa 12 ani in care au fost inghetate. CCR a dat unda verde legii

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca este constitutionala legea prin care ajutoarele sociale se majoreaza puternic, prin cresterea cu 140% a Indicatorului Social de Referinta ISR), care a fost inghetat timp de 12 ani. continuă pe Adevărul

CCR a dat unda verde legii care majoreaza substantial ajutoarele sociale

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este constitutionala legea prin care ajutoarele sociale se majoreaza puternic, prin cresterea cu 140% a Indicatorului Social de Referinta, ce fusese inghetat in ul.

Cum le-a luat Ciolacu fata USR-istilor, anuntandu-si demisia in prime-time. Si un detaliu relevant: proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor n-a ajuns in plen nici dupa trei ani

Marcel Ciolacu le-a stricat USR-istilor momentul-surpriza al campaniei electorale. Liderii USR batusera in cuie planul discutat de ceva vreme in partid ca parlamentarii sa-si dea demisia pentru a arata ca sunt impotriva pensiilor speciale de care beneficiaza senatorii si deputatii. Ciolacu a aflat si le-a luat-o inainte punctand electoral. A anuntat ca-si da demisia in ultima zi de mandat ca sa nu ia pensie speciala. Asta in conditiile in care un proiect USR de eliminarea a pensiilor speciale ale parlamentarilor nu a ajuns de trei ani la vot in plen.

Alexandru Arsinel, mesaj emotionant dupa 3 ani de la decesul Stelei Popescu. Ce trebuiau sa faca cei doi (exclusiv)

In urma cu trei ani, pe 23 noiembrie, lumea teatrului romanesc intra in doliu. Marea Doamna a teatrului de revista, Stela Popescu deceda dupa ce ar fi suferit un atac cerebal. Actrita fusese gasita decedata in vila sa dintr-un cartier bucurestean. Acum, fostul ei partener de scena, Alexandru Arsinel se destainuie si vorbeste de planurile .

Anunt umanitar: Ajutor pentru Adelina Lup, o fetita de trei ani care se lupta cu o boala grava

Organismul nostru este alcatuit din peste 200 de tipuri de celule, in total vreo 100 de trilioane! Toate isi au rostul lor, iar reteaua pe care o formeaza nu poate fi comparata nici macar cu internetul actual. Acest univers fascinant are la baza doar doua celule, care se unesc in momentul conceperii. in foarte putine cazuri, acest moment poate fi punctul de pornire al unei devieri de la o dezvoltare normala - sindromul Patau.

Ce a spus Emily Burghelea dupa scandalul in care este implicat Dani Mocanu. Reactia surpriza a fostei asistente

Emily Burghelea intervine in scandalul imens creat dupa imaginile cu leul lovit aparut in recentul clip al lui Dani Mocanu. Fosta asistenta de la Acces Direct si-a pierdut cativa fani in urma reactiei avute. Emily Burghelea, reactie in scandalul lui Dani Mocanu cu leul lovit din clipul lui Fosta asistenta de televiziune a intervenit in .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )