Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ajutor pentru sinistrati: Fundatia Din suflet, pentru suflet condusa de Stefan Florescu a organizat o campanie umanitara pentru strangerea de ajutoare (VIDEO)

B1 B1,
Ajutor pentru sinistrati: Fundatia Din suflet, pentru suflet condusa de Stefan Florescu a organizat o campanie umanitara pentru strangerea de ajutoare (VIDEO)

Furtunile care s-au abatut asupra Romaniei in ultima perioada au lasat zeci de oameni fara case. Fundatia Din suflet, pentru suflet condusa de Stefan Florescu a organizat o campanie umanitara pentru. continuă pe B1

ANM: Cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara, valabil de duminica, ora 16:00 pana marti la ora 21:00, a anuntat reprezentantul ANM la Ministerul de Interne, unde a fost convocat comandament de urgenta.

Adevarul despre VIOLENTA din casniciile lui STEFAN BANICA Jr: Vedetele rup tacerea...

Stefan Banica JR. a marturisit recent ca a fost foarte afectat atunci cand a fost acuzat in presa de violenta in relatia pe care a avut-o cu fosta prezentatoare Cristina Topescu. in anii 90, in.

Subiectele zilei: Baronizarea Fiscului. Pinea si cutitul controalelor fiscale se ntorc la judete dupa doar cinci ani de reforma cu Banca Mondiala: Metoda propusa de Elon Musk pentru salvarea copiilor din Thailanda; Orasul n care traiesc mai multi someri

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala va dezbate Codul penal peste doua luni si jumatate, pe 17 septembrie. Raportor: Livia Stanciu, care l-a condamnat pe liderul PSD in dosarul Referendumul. Banul public, dus pe apa Sambetei. Panzarul Moldovenesc a ajuns o epava putrezita. O croaziera pe Mediterana, pana la Gibraltar, pentru a demonstra ca pe vremea lui Stefan cel Mare corabiile din flota Moldovei.

Sprijin social pentru muncitorii romani din Italia

1,2-1,3 milioane de muncitori romani isi desfasoara activitatea in Italia, in principal in constructii, agricultura si servicii Muncitorii romani din domeniul constructiilor, care lucreaza in Italia vor putea beneficia de sprijin social prin intermediul unui parteneriat incheiat intre organizatiile sindicale din domeniu, active in Romania si Italia. FILLEA CGIL este partea sindicala din cadrul Cassa Edile si reprezinta cel mai mare sindicat al constructorilor din Italia.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )