Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sprijin social pentru muncitorii romani din Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sprijin social pentru muncitorii romani din Italia

1,2-1,3 milioane de muncitori romani isi desfasoara activitatea in Italia, in principal in constructii, agricultura si servicii Muncitorii romani din domeniul constructiilor, care lucreaza in Italia vor putea beneficia de sprijin social prin intermediul unui parteneriat incheiat intre organizatiile sindicale din domeniu, active in Romania si Italia. FILLEA CGIL este partea sindicala din cadrul Cassa Edile si reprezinta cel mai mare sindicat al constructorilor din Italia. continuă pe Ziarul Bursa

ANM: Cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara, valabil de duminica, ora 16:00 pana marti la ora 21:00, a anuntat reprezentantul ANM la Ministerul de Interne, unde a fost convocat comandament de urgenta.

Un adolescent roman a fost gasit mort in casa lui din Italia. E socant ce ar fi facut tanarul

Un adolescent roman a fost gasit mort in casa, la Chiusi, in Italia. Baiatul de doar 18 ani a fost gasit fara suflare vineri seara, dupa ce vecinii s-au alarmat ca nu a mai fost vazut de ceva.

Anunt TERIBIL pentru PENSIONARII romani: Ce se intampla cu PLATA PENSIILOR in timp ce PRETURILE CRESC vertiginos...

Avem cea mai mare inflatie din ultimii cinci ani, de 5,41%, lucru care are consecinte grave asupra vietii romanilor. Una dintre ele, cea mai dureroasa in ultimele zile, este cresterea galopanta a ROBOR, care ii obliga pe.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Anuntul a fost facut chiar de la TRIBUNAL! Situatie grava pentru SOFERII ROMANI

Orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, a anuntat in acest an Tribunalul.

Ajutor pentru sinistrati: Fundatia Din suflet, pentru suflet condusa de Stefan Florescu a organizat o campanie umanitara pentru strangerea de ajutoare (VIDEO)

Furtunile care s-au abatut asupra Romaniei in ultima perioada au lasat zeci de oameni fara case. Fundatia Din suflet, pentru suflet condusa de Stefan Florescu a organizat o campanie umanitara pentru.

Subiectele zilei: Baronizarea Fiscului. Pinea si cutitul controalelor fiscale se ntorc la judete dupa doar cinci ani de reforma cu Banca Mondiala: Metoda propusa de Elon Musk pentru salvarea copiilor din Thailanda; Orasul n care traiesc mai multi someri

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala va dezbate Codul penal peste doua luni si jumatate, pe 17 septembrie. Raportor: Livia Stanciu, care l-a condamnat pe liderul PSD in dosarul Referendumul. Banul public, dus pe apa Sambetei. Panzarul Moldovenesc a ajuns o epava putrezita. O croaziera pe Mediterana, pana la Gibraltar, pentru a demonstra ca pe vremea lui Stefan cel Mare corabiile din flota Moldovei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )