Libnet.ro
UNICEF

12:01

Ajutor socant de la Guvern pentru cea mai mare mafie. Vestea care ii va bucura pe cei care au distrus Romania

Antena3 Antena3,
Ajutor socant de la Guvern pentru cea mai mare mafie. Vestea care ii va bucura pe cei care au distrus Romania

Un ordin emis de Ministerul Mediului este pe cale sa ajute mafia lemnului. Este vorba despre o autorizatie de mediu pentru exploatari forestiere, atat pentru ariile protejate, cat si pentru. continuă pe Antena3

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI iN TARA Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice,.

Romania printre tarile cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor

Romania este una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor, potrivit unui studiu realizat de Nielsen. Cresterea increderii in Romania se datoreaza unui sa.

SMERENIE marca BOR: Cum arata cea mai MARE cutie a milei din Romania! (FOTO)

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania: are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar,.

Canicula in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii. In vestul si in nord-vestul tarii vin ploi si vijelii in noaptea de duminica spre luni

Vremea va fi caniculara si duminica in Capitala si in cea mai mare parte a tarii, unde temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius. In noaptea de duminica spre luni, precum si luni, in nord si in nord-vest, iar apoi si in restul tarii vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Reteta pentru cea mai buna omleta greceasca. Ingredientul care-i da tot gustul! E nemaipomenit de buna!

Care este reteta unei omlete extrem de simple, cu o textura cremoasa, gata in 5 minute. Este ideala pentru micul dejun, toti membrii familiei tale o vor considera un deliciu! Omleta a fost inventata de.

Indianul care face chirurgie reparatorie in Banat: Nu banii sunt importanti, cea mai mare multumire e cand un batran imi spune ca s-a rugat pentru mine

De la sfarsitul anului 2014, la spitalul din Caransebes profeseaza si un medic din India, care a absolvit facultatea la Timisoara, unde si-a facut si rezidentiatul, la Spitalul Judetean si Casa Austria.

Cea mai mare greseala pe care o faci in bucatarie. Tu unde tii rosiile?

Gustul rosiilor este oferit de compusi volatili, iar mediul rece opreste producerea acestora, distrugandu-i pe cei existenti. Singurul moment in care poti tine o rosie in frigider este atunci.

Instanta a decis: Cea mai MARE DESPAGUBIRE din istorie! Cat, cine si de ce?

Un juriu din Los Angeles a ordonat companiei JohnsonJohnson sa plateasca despagubiri record, de 417 milioane de dolari, unei femei aflate in spital, care ar fi facut cancer ovarian dupa ce ar fi folosit.

Surse politice: Mihai Tudose l-a convocat pe Tudorel Toader la Guvern, pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justitiei

Premierul Mihai Tudose l-a convocat miercuri dupa-amiaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Guvern, pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justitiei, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

SURSE Mihai Tudose l-a convocat pe Tudorel Toader la Guvern, pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justitiei

Premierul Mihai Tudose l-a convocat miercuri dupa-amiaza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Guvern, pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justitiei, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )