Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romania printre tarile cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor

B1 B1,
Romania printre tarile cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor

Romania este una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor, potrivit unui studiu realizat de Nielsen. Cresterea increderii in Romania se datoreaza unui sa. continuă pe B1

Romania a inregistrat in iunie cea mai mare scadere anuala a activitatilor de constructii din UE

Luna iunie 2017 a fost a treia luna consecutiva in care Romania a inregistrat cea mai mare scadere anuala a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, minus 6,3%, arata datele publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat. Romania se situeaza printre statele membre in care lucrarile de constructii au crescut lunar cu un avans de 0,5%.

SMERENIE marca BOR: Cum arata cea mai MARE cutie a milei din Romania! (FOTO)

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania: are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar,.

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI iN TARA Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice,.

Canicula in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii. In vestul si in nord-vestul tarii vin ploi si vijelii in noaptea de duminica spre luni

Vremea va fi caniculara si duminica in Capitala si in cea mai mare parte a tarii, unde temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius. In noaptea de duminica spre luni, precum si luni, in nord si in nord-vest, iar apoi si in restul tarii vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Instanta a decis: Cea mai MARE DESPAGUBIRE din istorie! Cat, cine si de ce?

Un juriu din Los Angeles a ordonat companiei JohnsonJohnson sa plateasca despagubiri record, de 417 milioane de dolari, unei femei aflate in spital, care ar fi facut cancer ovarian dupa ce ar fi folosit.

Indianul care face chirurgie reparatorie in Banat: Nu banii sunt importanti, cea mai mare multumire e cand un batran imi spune ca s-a rugat pentru mine

De la sfarsitul anului 2014, la spitalul din Caransebes profeseaza si un medic din India, care a absolvit facultatea la Timisoara, unde si-a facut si rezidentiatul, la Spitalul Judetean si Casa Austria.

ANM: Vreme caniculara sambata si duminica, in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi de pana la 37 de grade. Ploi torentiale si vijelii, de duminica noapte

Vremea se va mentine caniculara sambata si in cursul zilei de duminica, in Bucuresti .

Romania este una dintre tarile in care increderea consumatorilor a crescut cel mai mult - studiu Nielsen

Increderea consumatorului la nivel global creste pe tot mai multe piete, consumatorii aratandu-se optimisti in legatura cu viitoarele achizitii pe care le vor face, mai ales in Europa, Asia si America Latina, arata un studiu Nielsen. Romania a urcat in ultimele doua trimestre, fiind una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor.

Atentate Spania: Un suspect recunoaste ca celula terorista pregatea un atac de mai mare amploare, cu explozibili

Unul dintre cei patru suspecti ramasi in viata in urma atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemlal, a recunoscut in fata unui judecator, marti, ca celula terorista pregatea un atentat de mai mare amploare, cu explozibili, scriu AFP si Reuters citand surse judiciare.

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )