Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ajutor de stat de 44,27 milioane lei catre Unifarm, pentru aprovizionarea cu imunoglobulina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ajutor de stat de 44,27 milioane lei catre Unifarm, pentru aprovizionarea cu imunoglobulina

Executivul a aprobat, ieri, o ordonanta de urgenta privind acordarea unui ajutor de stat de 44,27 milioane lei catre Unifarm SA pentru aprovizionarea cu imunoglobulina, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat un ajutor de stat in valoare de 44.27 milioane de lei pentru Unifarm, pentru achizitionarea de imunoglobulina

Guvernul a aprobat, miercuri, prin Ordonanta de Urgenta, acordarea unui ajutor de stat in valoare de 44. 27 milioane de lei catre SC Unifarm SA pentru aprovizionarea cu imunoglobulina, tratament care lipseste de cel putin 8 luni de pe piata din Romania, anunta Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat.

Guvernul a acordat un ajutor de stat individual catre Unifarm in valoare de 44,27 mil lei pentru aprovizionarea cu imunoglobulina

In sedinta de Guvern de astazi a fost aprobata Ordonanta de Urgenta privind acordarea unui ajutor de stat catre SC Unifarm SA pentru aprovizionarea cu imunoglobulina necesara activitatii de prevenire a deceselor si agravarii bolilor generate de lipsa.

Rulajul scade la 44 de milioane de lei

Volumul inregistrat in sedinta de la mijlocul saptamanii de tranzactionare a scazut la 44,97 milioane de lei 9,64 milioane de euro), sub cel din sedinta anterioara, de 46 de milioane de lei. Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct Tradeville, ne-a transmis: Astazi n. r. ieri) indicii Bursei de Valori Bucuresti au avut o evolutie mai degraba pozitiva, influentati si de tendinta de revenire din ultima partea sedintei principale din pietele vest-europene si de la inceputul sedintei nord-americane. Indicele BET a castigat 0,67% fata de sedinta anterioara, in timp ce restul indicilor au variat intre -0,08% BET-FI) si +1,04% BET-NG).

Ministerul Energiei anunta finalizarea unei investitii de 8,9 milioane lei la depozitul Depomures

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a receptionat o investitie de 8,9 milioane de lei in reteaua de conducte de gaze naturale aferenta depozitului de gaze Depomures, din Targu Mures.

ANCOM a amendat cu 1,05 milioane lei operatorii de pe piata comunicatiilor electronice

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat astazi ca a efectuat aproape 4. 700 de controale, de la inceputul anului pana in prezent, iar in urma neregulilor gasite a aplicat amenzi in valoare totala de 1,052 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )