Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ajutor de stat pentru cinci aeroporturi din Romania

România Liberă România Liberă,
Ajutor de stat pentru cinci aeroporturi din Romania

22 milioane lei vor primi aeroporturile Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu pentru a trece mai usor . continuă pe România Liberă

Cinci aeroporturi din Romania vor primi ajutoare de stat

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, un Memorandum pentru acordarea unor ajutoare de stat aeroporturilor regionale cu un trafic situat intre 200. 000 pasagerian, aflate in subordinea unor judete, pentru pierderile inregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 si cauzate direct de aceasta pandemie, in perioada martie-iunie 2020.

Decizie de ultim moment: Guvernul Romaniei a aprobat acordarea unor ajutoare de stat pentru 5 aeroporturi regionale

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat miercuri seara ca mai multe aeroporturi din Romania vor beneficia de o schema de ajutor de stat pentru compensarea pierderilor inregistrate ca urmare a.

MINISTRUL MUNCII: Inspectoratul General pentru Imigrari si AJOFM-urile au acum un protocol pentru lucratorii straini din Romania

Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) si Inspectoratul General pentru Imigrari IGI) au semnat un protocol pentru consilierea lucratorilor extra-comunitari din Romania ale caror contracte au incetat inainte de perioada stabilita, a declarat, azi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

Guvernul Romaniei a aprobat acordarea unor ajutoare de stat pentru 5 aeroporturi regionale

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, 19 august, un Memorandum pentru acordarea unor ajutoare de stat aeroporturilor regionale cu un trafic situat intre 200. 000 pasageri pe an, aflate in subordinea unor judete, pentru pierderile inregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 si cauzate direct de aceasta pandemie, in perioada martie-iunie 2020.

UTI Facility Management instaleaza echipamente de scanare a bagajelor in aeroporturile din Romania

UTI Facility Management, companie a Grupului UTI care implementeaza sisteme complexe si furnizeaza servicii pentru cele mai mari aeroporturi din Romania si din regiune, instaleaza echipamente de scanare a bagajelor in aerogari din tara noastra in valoare de peste 11 milioane de euro.

Suma uriasa cheltuita pentru controale mai eficiente pe aeroporturilor din Romania

Statul cheltuie o suma uriasa pentru a asigura controale mai eficiente pe mai multe aeroporturi din Romania. Sunt cumparate, intre altele, echipamente pentru scanarea bagajelor. Statul vrea sa.

COVID-19. Germania include un nou judet din Romania pe lista zonelor de risc Autoritatile germane pot aplica sanctiuni in valoare de pana la 25.000 de euro

Ministerul Afacerilor Externe anunta, joi, ca Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania. Ca urmare a acestei actualizari, judetul Valcea a fost inclus pe lista zonelor de risc, iar.

Guvernul prelungeste pana in 2023 schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice

Schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice a fost prelungita pana in 2023, anunta Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA).

Ajutoare de stat pentru industria cinematografica inca 150 de milioane de euro pana in 2023

Guvernul Romaniei a aprobat miercuri alocarea a inca 150 de milioane de euro, sub forma de ajutor de stat, pentru urmatorii trei ani, industriei cinematografice. Astfel, bugetul schemei de ajutor de stat a ajuns la 1,2 miliarde de lei, echivalentul a aproximativ 250 milioane euro. Alocarile financiare nerambursabile vor fi in cuantum de 35% din totalul cheltuielilor eligibile.

200 de lei pe zi pentru parintii din Romania. Cum beneficiaza de banii de la Stat

Romania, in plina pandemie, a intrat in febra Alegerilor Locale 2020, ceea ce inseamna multe promisiuni electorale, de-o parte si de alta. Cam asa am puteaciti si noul demers al Guvernului Orban, prin ultima Ordonanta de Urgenta? Ramane sa elucidam acest aspect in randurile ce urmeaza. Un proiect de Ordonanta de Urgenta extrem de important .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )