Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci aeroporturi din Romania vor primi ajutoare de stat

Hotnews Hotnews,
 Cinci aeroporturi din Romania vor primi ajutoare de stat

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, un Memorandum pentru acordarea unor ajutoare de stat aeroporturilor regionale cu un trafic situat intre 200. 000 pasagerian, aflate in subordinea unor judete, pentru pierderile inregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 si cauzate direct de aceasta pandemie, in perioada martie-iunie 2020. continuă pe Hotnews

Ajutor de stat pentru cinci aeroporturi din Romania

22 milioane lei vor primi aeroporturile Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu pentru a trece mai usor .

UTI Facility Management instaleaza echipamente de scanare a bagajelor in aeroporturile din Romania

UTI Facility Management, companie a Grupului UTI care implementeaza sisteme complexe si furnizeaza servicii pentru cele mai mari aeroporturi din Romania si din regiune, instaleaza echipamente de scanare a bagajelor in aerogari din tara noastra in valoare de peste 11 milioane de euro.

Suma uriasa cheltuita pentru controale mai eficiente pe aeroporturilor din Romania

Statul cheltuie o suma uriasa pentru a asigura controale mai eficiente pe mai multe aeroporturi din Romania. Sunt cumparate, intre altele, echipamente pentru scanarea bagajelor. Statul vrea sa.

200 de lei pe zi pentru parintii din Romania. Cum beneficiaza de banii de la Stat

Romania, in plina pandemie, a intrat in febra Alegerilor Locale 2020, ceea ce inseamna multe promisiuni electorale, de-o parte si de alta. Cam asa am puteaciti si noul demers al Guvernului Orban, prin ultima Ordonanta de Urgenta? Ramane sa elucidam acest aspect in randurile ce urmeaza. Un proiect de Ordonanta de Urgenta extrem de important .

Decizie de ultim moment: Guvernul Romaniei a aprobat acordarea unor ajutoare de stat pentru 5 aeroporturi regionale

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat miercuri seara ca mai multe aeroporturi din Romania vor beneficia de o schema de ajutor de stat pentru compensarea pierderilor inregistrate ca urmare a.

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

Presedintele Mexicului, intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de rusi

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat ca va fi intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de Rusia, daca acesta se va dovedi a fi eficient.

Presedintele Mexicului, intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de rusi

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat ca va fi intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de Rusia, daca acesta se va dovedi a fi eficient, informeaza The Guardian.

MAINE Actionarii TeraPlast vor primi zece actiuni gratuite la 33 detinute

Actionarii TeraPlast TRP) vor primi, maine, zece actiuni gratuite la 33 detinute, conform hotararii AGEA din data de 29 aprilie, cand s-a aprobat majorarea capitalului social al producatorului de materiale de constructii cu aproape 40,539 milioane de lei, prin emisiunea a circa 405,39 milioane de actiuni noi.

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )