Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutor de la stat pentru persoanele defavorizate. Ce primesc oamenii in pandemie

Antena3 Antena3,
Ajutor de la stat pentru persoanele defavorizate. Ce primesc oamenii in pandemie

Ministerul Sanatatii a anuntat, miercuri, ca a cumparat 115 milioane de masti de protectie pentru persoanele si familiile defavorizate, acestea urmand sa fie distribuite beneficiarilor de catre autoritatile publice locale cu ajutorul asistentilor medicali comunitari si ai mediatorilor sanitari. continuă pe Antena3

MS anunta ca a finalizat achizitia mastilor de protectie pentru persoanele defavorizate

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a finalizat achizitia mastilor de protectie pentru familiile si persoanele defavorizate, scrie Agerpres.

MS a anuntat finalizarea achizitiei de masti pentru persoanele defavorizate

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a finalizat miercuri achizitia mastilor de protectie pentru familiile si persoanele defavorizate, conform Agerpres. ro.

Veste neasteptata pentru persoanele vulnerabile care asteptau vaccinul pentru coronavirus. Ce efect ar putea avea acesta

Cercetatorii britanici au vesti proaste pentru persoanele varstnice. Potrivit acestora, viitorul vaccin impotriva coronavirusului s-ar putea sa nu aiba rezultate foarte bune in randul acestora.

Alro Slatina reclama lipsa schemei de ajutor de la stat pentru IMM-uri

Sindicatul Liber Aluministul din cadrul Alro Slatina atrage atentia Guvernului Romaniei precum si clasei politice de astazi asupra situatiei disperate in care se afla marile companii din Romania, conform Gazeta Online.

Nelu Tataru: 10 zile de internare in spital si 14 zile de izolare la domiciliu pentru persoanele infectate cu COVID-19, asimptomatice

Ministru Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, ca urmeaza sa semneze un ordin de ministru, care sa reglementeze carantina pentru pacientii testati pozitiv pentru COVID-19, ,dar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )