Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste neasteptata pentru persoanele vulnerabile care asteptau vaccinul pentru coronavirus. Ce efect ar putea avea acesta

Antena3 Antena3,
Veste neasteptata pentru persoanele vulnerabile care asteptau vaccinul pentru coronavirus. Ce efect ar putea avea acesta

Cercetatorii britanici au vesti proaste pentru persoanele varstnice. Potrivit acestora, viitorul vaccin impotriva coronavirusului s-ar putea sa nu aiba rezultate foarte bune in randul acestora. continuă pe Antena3

First Bank lanseaza aplicatia Micro Creditum pentru persoanele juridice care au nevoie de finantare

First Bank continua seria de transformari din sfera digitala prin lansarea aplicatiei Micro Creditum.

Ajutor de la stat pentru persoanele defavorizate. Ce primesc oamenii in pandemie

Ministerul Sanatatii a anuntat, miercuri, ca a cumparat 115 milioane de masti de protectie pentru persoanele si familiile defavorizate, acestea urmand sa fie distribuite beneficiarilor de catre autoritatile publice locale cu ajutorul asistentilor medicali comunitari si ai mediatorilor sanitari.

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie.

Veste uriasa pentru romanii cu credite in franci elvetieni. Decizia care le poate schimba viata

Toti romanii care au credite in franci elvetieni si care au dat bancile in judecata pentru a cere inghetarea cursului vor afla pe 9 iulie daca au sau nu vreo sansa sa castige procesele.

Nelu Tataru: 10 zile de internare in spital si 14 zile de izolare la domiciliu pentru persoanele infectate cu COVID-19, asimptomatice

Ministru Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, ca urmeaza sa semneze un ordin de ministru, care sa reglementeze carantina pentru pacientii testati pozitiv pentru COVID-19, ,dar.

MS anunta ca a finalizat achizitia mastilor de protectie pentru persoanele defavorizate

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a finalizat achizitia mastilor de protectie pentru familiile si persoanele defavorizate, scrie Agerpres.

MS a anuntat finalizarea achizitiei de masti pentru persoanele defavorizate

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a finalizat miercuri achizitia mastilor de protectie pentru familiile si persoanele defavorizate, conform Agerpres. ro.

Alina Puscas a fotografiat testul pentru COVID-19. Care a fost ultimul rezultat primit de prezentatoarea de la Te cunosc de undeva (FOTO)

Alina Puscas prezinta emisiunea Te cunosc de undeva, alaturi de Cosmin Selesi inca de la debutul pe micile ecrane. in urma controverselor create de rezultatul pozitiv pentru noul coronavirus, primit de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )