Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutor umanitar pentru Republica Moldova: Romania va trimite peste Prut echipamente de protectie sanitara in valoare de aproximativ 11 milioane de lei (VIDEO)

B1 B1,
Ajutor umanitar pentru Republica Moldova: Romania va trimite peste Prut echipamente de protectie sanitara in valoare de aproximativ 11 milioane de lei (VIDEO)

Romania va acorda Republicii Moldova un ajutori umanitar de aproximativ 11 milioane de lei. Este vorba despre materiale sanitare care vor fi trimise zilele urmatoare vecinilor de peste Prut in contextul pandemiei de. continuă pe B1

Guvernul Romaniei a aprobat acordarea ajutorului umanitar pentru R. Moldova. Reactia Maiei Sandu

Guvernul Romaniei a aprobat acordarea ajutorului umanitar, cu titlu gratuit, pentru Republica Moldova. Anuntul a fost facut de catre presedintele Maia Sandu, care a subliniat ca acest fapt este o veste buna pentru Republica Moldova.

Un copil de noua ani s-a inecat intr-un iaz din Republica Moldova

Un copil de noua ani si-a pierdut viata dupa ce a mers, impreuna cu un prieten, pe suprafata unui iaz, iar gheata a cedat. Prietenul sau, in varsta de 12 ani, a reusit sa iasa din apa si sa cheme ajutor, insa pentru baiatul de noua ani a fost prea tarziu. Nenorocirea s-a produs in satul Saseni din raionul Calarasi.

Ministerul Dezvoltarii a semnat trei contracte pentru proiecte de cooperare cu Ucraina si Republica Moldova

Ministerul Dezvoltarii a semnat marti trei contracte de finantare, in valoare totala de peste 2 milioane de euro, in cadrul programelor de cooperare teritoriala Romania - Ucraina si Romania - Republica Moldova, pentru modernizarea sistemului medical de urgenta, achizitionarea unor echipamente pentru interventii in situatii de urgenta si eficientizarea pietei muncii, arata un comunicat de presa al institutiei.

Cinci membri ai unui grup criminal organizat, retinuti pentru trafic de droguri din UE in Republica Moldova

Pe parcursul ultimelor patru luni, oamenii legii din Republica Moldova au intreprins mai multe masuri speciale de investigatii si actiuni de urmarire penala pentru deconspirarea activitatii unui grup criminal si stabilirea rolului fiecarui membru al acestuia in traficarea marijuanei de tip hidropon, cu tranzitarea Romaniei si Republicii Moldova.

Un functionar public din Israel, condamnat la ani grei de inchisoare pentru viol, retinut in Republica Moldova

Un barbat din Israel, condamnat de justitia israeliana la 42 de ani de inchisoare pentru viol, hartuire sexuala si fapte indecente in timp ce detinea o functie publica, a fost retinut in Republica Moldova, acolo unde individul s-a ascuns ultimii opt ani.

Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania. Cine sunt norocosii

Cine sunt norocosii care primesc bani mai multi la salariu. Chiar daca in 2021 firmele sunt mai precaute si cauta sa isi limiteze cheltuielile cat mai mult, exista si anumiti angajati care primesc bani in plus la salariu. Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania Acestia sunt cei care lucreaza de acasa. Pentru .

Noi tensiuni intre Republica Moldova si Rusia. Afirmatiile Maiei Sandu care au reactivat Moscova

Moscova urmareste cu mare atentie politica interna a Republicii Moldova, in timpul mandatului Maiei Sandu, primul presedinte pro-occidental al micului stat de peste Prut. Anuntul a fost facut de catre Andrei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )