Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania. Cine sunt norocosii

Playtech Playtech,
Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania. Cine sunt norocosii

Cine sunt norocosii care primesc bani mai multi la salariu. Chiar daca in 2021 firmele sunt mai precaute si cauta sa isi limiteze cheltuielile cat mai mult, exista si anumiti angajati care primesc bani in plus la salariu. Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania Acestia sunt cei care lucreaza de acasa. Pentru . continuă pe Playtech

Ce sporuri primesc lunar angajatii din Parlament. Explicatia e bizara

De ce spor dispun angajatii de la stat in Romania? Care este parerea unui consultant financiar despre sumele pe care le primesc lunar acestia? Multi romani ar fi de acord cu judecata specialistului. Sporuri angajati din Parlament: sume lunare Poate nu multi romani au luat la cunostinta asta, dar exista sporuri de diverse feluri pentru .

Singura localitate din Romania in care scoala va incepe online pe 8 februarie. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

La inceputul sapatamanii viitoare majoritatea elevilor se intorc la scoala fizic. Ministrul Cimpeanu anunta, inclusiv ieri, garantarea acestui lucru, plus restrictiile impuse pentru bunul mers al lucrurilor. Cu toate astea, ministrul anunta ca exista o localitate in care cursurile vor fi excluisv online, datorita ratei de infectie. Este vorba de comuna Havarna din jud. Botosani.

Artistul din Romania care a castigat un milion de dolari: Acum mai am jumatate

Cine este artisul din Romania care a castigat un milion de dolari din muzica? Ei, bine acesta este Nelu Vlad, solistul de la Azur, care a fost prezent azi in emisiunea La Maruta si a participat la sosurile iuti. Artistul din Romania care a castigat un milion de dolari Pentru ca nu a dorit sa .

Artisti din Romania, lasati fara bani in conturi. Ce li s-a intamplat. Primele declaratii

Multi artisti romani au reclamat in ultima perioada sustragerea unor sume de bani din conturile lor. Pe fir a intrat si DIICOT. Procurorii au demara o ampla investigatie si audieri a victimelor in acest caz de carduri clonate. Printre victime se numara si celebrul solist, Gabriel Dorobantu, Adrian Nartea, si Jean de la Craiova. Gabriel .

Informatiile diminetii despre vaccinarea in Romania: cine va primi vaccinul AstraZeneca, ce faci fara programare

Detaliile legate de vaccinarea din Romania se schimba de la o zi la alta. Cele mai noi informatii au fost oferite de Valeriu Gheorghita cu referire la vaccinul AstraZeneca si vaccinarile.

O cantareata din Romania si-a refacut viata. in sfarsit, vestea uimitoare pe care a dat-o

Veste bomba in showbiz! Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania si-a refacut viata. in sfarsit, vestea uimitoare pe care a dat-o frumoasa satena. Dupa despartirea de iubitul ei, artista a trecut prin momente cumplite insa iata ca si-a regasit zambetul si dragostea in bratele actualului partener. Cine este solista care a dat o .

Rasturnare de situatie in cazul mortului-viu din Iasi. Cine este, de fapt, barbatul ingropat: suspiciuni de crima

Ce informatii noi au aparut in cazul barbatului despre care se credea ca a murit si caruia i s-a oficiat si o slujba de inmormantare. Cine este, de fapt, barbatul ingropat? Cine este barbatul ingropat la Iasi in cazul mortului-viu din Iasi urmeaza ca probele ADN sa clarifice tot. in curand persoana ingropata in cimitirul .

VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Partia Carp, una dintre cele mai dificile partii de schi omologate din Romania, va fi deschisa oficial duminica, dupa ce aceasta a fost amenajata integral pentru prima data, a anuntat Primaria Sinaia.

Ce a putut sa faca un fotbalist celebru din Romania. Criza de nervi in vazul tuturor

Un fotbalist celebru din Romania a fost surprins in timp ce isi varsa nervi, ziua in amiaza mare. Cum a fost filmat sportivul? Fotbalist celebru, criza de nervi in strada Fotbalistul Dacian Varga a fost surprins ziua in amiaza mare, in timp ce facea o criza de nervi. Acesta a fost filmat de jurnalistii de .

Cum incepe scoala in fiecare localitate din Romania. Rata de infectare din toate cele 3.181 de comune si orase - HARTA INTERACTIVA

Scolile din 149 de localitati din Romania vor incepe cursurile luni, 8 februarie, in scenariul rosu, in 903 localitati vor fi in scenariul galben, iar 2. 129 in scenariul verde. Ministerul Educatiei a publicat vineri rata de infectare in cele 3. 181 de localitati din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )