Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alarma la metrou. Un barbat a fost prins sub tren

Antena3 Antena3,
Alarma la metrou. Un barbat a fost prins sub tren

Incident la metrou, sambata seara. Un barbat a incercat sa se sinucida. continuă pe Antena3

Destin tragic pentru un barbat din Dambovita! A murit dupa ce a fost prins sub propriul tractor

Un barbat din Candesti Vale, judetul Dambovita, a murit dupa ce a fost prins sub tractorul sau cu care plecase la livada.

Un barbat a fost prins ca incerca sa se urce intr-un avion cu 200 de scorpioni vii. Ce intentiona sa faca cu ei si cum a fost prins (FOTO)

Un barbat din China a fost prins de autoritati in timp ce incerca sa se suie la bordul unui avion cu destinatia China avand la el 200 de scorpioni vii, relateza CNN. Scorpionii au fost depistati in momentul.

Fiul lui Sile Camataru scapa de arestul preventiv, dupa ce a condus drogat si fara permis. El a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Fiul lui Sile Camataru, Albert-Florian Balint, a fost pus joi sub control judiciar in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru conducerea unui vehicul fara permis si refuzul de a-i fi recoltate probe biologice, dupa ce in luna decembrie a fost prins la Ganeasa, pe DN 65, conducand un autoturism fara permis, iar la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv, scrie Agerpres.

A fost prins suspectul profanarii mormantului unui tanar de 18 ani care a murit din cauza cancerului. A furat 50 de lei de la pieptul

Un barbat,de 33 de ani, din comuna Saulesti, a fost retinut, astazi, pentru 24 de ore in cazul profanarii mormantului tanarului de 18 ani care a murit din cauza cancerului.

Ce a patit Smiley dupa ce a ajuns la metrou. A fost nevoit sa ceara ajutor. Andreea Mantea s-a topit dupa ce a vazut tot

Rar mai vezi ca un artist de top de la noi sa circule cu metroul, dar iata Smiley a facut-o, spre aprecierea a mii de fani, inclusiv a Andreei Mantea. Ce a patit Smiley dupa ce a ajuns la metrou Atunci cand si-a facut aparitia, Smiley le-a facut o surpriza de proportii fanilor, dar cu .

Cazul Caracal - FBI: Este putin probabil ca Alexandra sa fi fost ultima victima a lui Dinca daca nu ar fi fost prins Metodele alese pentru a scapa da de cadavre, neobisnuite

Daca nu ar fi fost prins, Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru uciderea Alexandrei si Luizei, ar fi facut si alte victime si este posibil sa existe victime neidentificate ale agresiunilor sexuale, noteaza expertii FBI in raportul realizat in acest caz. Ei spun ca, in comparatie cu autorii rapirilor si crimelor din Statele Unite, metoda folosita de Dinca pentru a scapa de cadavru este unica. intr-un studiu referitor la rapitorii de copii care si-au ucis victimele, doar 3 din 112 autori au folosit incendierea ca metoda pentru a scapa de cadavrua ascunde crime, noteaza expertii FBI, potrivit rechizitoriului in cazul Caracal consultat de HotNews. ro. Procurori: Gheorghe Dinca isi transformase casa intr-o adevarata inchisoare Patul metalic, sudat in perete, avea bucle pentru prinderea unui lant cu care isi lega victimele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )