Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alarmant! Fetele ajung la pubertate mult mai rapid decat acum 10 ani. Urmarile sunt periculoase

Antena3 Antena3,
Alarmant! Fetele ajung la pubertate mult mai rapid decat acum 10 ani. Urmarile sunt periculoase

Pubertatea in randul fetelor incepe la varsta de zece ani, cu cinci ani mai devreme decat acum 10 ani. Schimbarile hormonale care activeaza maturizarea precoce la copii au un impact asupra sanatatii. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea are o FRAMANTARE mult mai mare decat justitia: Asa ceva e INACCEPTABIL, ca toate gazele sa se duca in exterior (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca are o framantare mult mai mare decat modificarea Codului si anume adoptarea legii offshore-ului, afirmand ca este inadmisibil ca.

Dragnea spune ca are o framntare mult mai mare dect Codul Penal: legea offshore. Ce ne intereseaza foarte mult este ca nu toata cantitatea de gaze sa plece din Romnia. Asa ceva este inacceptabil

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca framantarea mult mai mare decat Codul penal este pentru el adoptarea legii offshore-ului, sustinand ca interesul este ca nu toata cantitatea de gaze etrase din Marea Neagra sa plece din Romania. El a adaugat ca trebuie gasit un echilibru intre interesul Romaniei si cel al companiilor.

Ce este ordinul de protectie provizoriu. Noile reglementari privind combaterea violentei in familie permit politistilor sa intervina mai rapid

Diferit de ordinul de protectie reglementat din 2012, ordinul de protectie provizoriu este un instrument care poate fi emis de politist de indata. Un amanunt care ar permite oamenilor legii sa intervina mult mai repede in caz de pericol iminent pentru sanatatea si securitatea victimei violentei domestice si sa inlature rapid agresorul din domiciliu.

Parcarea in zona 0 din Bucuresti, mai scumpa decat in multe capitale europene

Parcarea in zona 0 din Bucuresti este mai scumpa decat in multe capitale europene, insa, spre deosebire de alte metropole, poti parca pe toate bulevardele din centrul orasului si nici nu iti iei amenda ca ai gasit un loc pe un trotuar. In Roma, spre.

CALVARUL masinilor DIESEL continua: E mai GRAV decat s-a crezut! in cat timp trebuie sa ABANDONEZI masina

Potrivit celor mai noi statistici, numarul masinilor diesel e in scadere si nu va dura mult pana ce vor disparea. Un studiu efectuat pe luna mai a acestui an, arata ca vanzarile auto au avut o crestere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )