Libnet.ro
UNICEF

21:00

Parcarea in zona 0 din Bucuresti, mai scumpa decat in multe capitale europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parcarea in zona 0 din Bucuresti, mai scumpa decat in multe capitale europene

Parcarea in zona 0 din Bucuresti este mai scumpa decat in multe capitale europene, insa, spre deosebire de alte metropole, poti parca pe toate bulevardele din centrul orasului si nici nu iti iei amenda ca ai gasit un loc pe un trotuar. In Roma, spre. continuă pe Wall-Street Ro

Apa din Bucuresti va fi mai scumpa

Apa potabila si canalizarea din Capitala se vor scumpi cu peste 9%, chiar din aceasta luna, dupa ce Apa Nova, concesionarul serviciului public, a decis majorarea tarifelor ca urmare a evolutiei macro-economice. Operatorul retelei sustine ca nu a mai facut nicio scumpire in ultimii 5 ani.

Trenurile de mare viteza din Europa, ineficiente, cu costuri mai mari decat cele planificate si pasageri mai putini

Un raport al Curtii Europene de Conturi a concluzionat ca liniile ferate de mare viteza cofinantate din bugetul Uniunii Europene au, adesea, costuri mai mari decat cele planificate, iar constructia acestora dureaza mai mult decat termenul anticipat,.

Pentru UE, curbura castravetelui pare uneori mai importanta decat situatia minoritatilor, acuza Kelemen Hunor

Pentru Uniunea Europeana, curbura castravetelui pare sa fie uneori mai importanta decat situatia minoritatilor nationale autohtone din Europa, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, citat de.

Tarife noi pentru parcarile din Bucuresti

De luni vor intra in vigoare noile tarife pentru parcarea in Bucuresti. in zona centrala, tariful a fost majorat in luna iunie de la 1,5 lei pe ora la 10 lei pe ora, modificarile urmand sa se aplice din luna.

Atac armatla un festivalmuzical din Londra! Mai multe persoaneau fost injunghiate

Patru oameni au fost injunghiati la festivalul muzical din Londra. Conform primelor informatii, o ambulanta a fost chemata de urgenta pentru a duce doi barbati la spital. Victimele aveau 22, respectiv 26 de.

Un preot din Bucuresti, acuzat de furt

Un preot din Capitala a fost aczuat ca a furat o bicicleta si apoi a incuiat-o intr-o biserica. Dupa ce a fost amenintat ca va fi dat pe mana politiei, ar fi returnat-o. Ne va fi foarte greu sa.

Zeci de elevi din Bucuresti au ramas blocati intr-un tren care mergea spre Moldova

Un tren cu elevi de la o scoala din Capitala a ramas blocat in camp, langa Pascani, in judetul Iasi. Astfel, 40 de copii, care mergeau intr-o tabara in Moldova, au stat in trenul.

Zeci de elevi din Bucuresti, blocati intr-un tren spre Moldova

Un tren cu elevi de la Scoala 195 din Capitala a ramas blocat in camp, langa Pascani, in judetul Iasi, de peste o ora. Cei 40 de copii mergeau intr-o tabara in Moldova, cu trenul InterRegio care s-a.

Admitere liceu 2018. Coada infernala la Scoala Sfintii Voievozi, din Bucuresti. Elevii din provincie depun dosarele pentru inscrierea la liceu

Admitere liceu 2018 Absolventii claselor a VIII-a din provincie, care vor sa se inscrie la un liceu in Capitala, s-au strans, vineri, in numar mare la Scoala Sfintii Voievozi din Capitala. Admitere liceu.

S-a terminat! POMOHACI loveste din nou! Mai marii bisericii s-au frecat la OCHI cand au vazut asta...

Controversatul preot Cristian Pomohaci a devenit personajul unei carti! Pomohaci, biografia neoficiala a unui personaj-fenomen socant este cartea lui Dan Silviu-Boerescu, dedicata preotului exclus din.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )