Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alba, Bucuresti, Cluj si Harghita inregistreaza cele mai mari rate de infectare cu coronavirus, peste 3 la mie. 24 judete au trecut de 1,5

B1 B1,
Alba, Bucuresti, Cluj si Harghita inregistreaza cele mai mari rate de infectare cu coronavirus, peste 3 la mie. 24 judete au trecut de 1,5

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, vineri, la 201. 032 de infectari si 6. 245 de decese, dupa confirmarea a inca 5. 028 de cazuri, retestarea pozitiva a inca 876 de persoane si decesul a 82 de pacienti CO. continuă pe B1

Bucuresti, Alba si Harghita inregistreaza cele mai mari rate de infectare cu coronavirus. 23 judete au trecut de 1,5

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, marti, la 186. 254 de infectari si 5. 996 de decese, dupa confirmarea a inca 3. 400 de cazuri, retestarea pozitiva a inca 827 de persoane si decesul a 65 de pacienti CO.

Alba, Bucuresti si Cluj inregistreaza cele mai mari rate de infectare cu coronavirus, peste 3 la mie. 23 judete au trecut de 1,5

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 196. 004 de infectari si 6. 163 de decese, dupa confirmarea a inca 4. 902 de cazuri, retestarea pozitiva a inca 939 de persoane si decesul a 98 de pacienti.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la telefoane si unde le gasesti

De Black Fridai, eMAG anunta mai multe oferte pentru cei care vor sa isi schimbe telefonul. Compania vine cu cele mai multe reduceri in aces sens, gata sa capteze atentia oricarui.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la electocasnice si magazinele unde le gasesti

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri si producatori, iar.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la tablete si magazinele care le ofera

Evenimentul Black Friday, sau Vinerea Neagra, este asteptat anual de milioane de romani. Urmatorul eveniment este programat la jumatatea lunii noiembrie si sunt asteptate numeroase surprize. Anul2020.

Un nou focar de COVID, la unul din cele mai mari spitale din tara. O sectie de Chirurgie de la Floreasca, inchisa

Un alt focar de coronavirus este la Spitalul Floreasca din Capitala, una dintre cele mai mari si mai importante unitati medicale din tara.

Guvernul SUA da Google in judecata pentru practici anticoncurentiale. Este una dintre cele mai importante actiuni judiciare contra unui gigant tech

Administratia Trump va chema Google in justitie, acuzand-o de practici anticoncurentiale legate de cautarea pe internet, compania urmand sa fie acuzata ca a pus piedici in calea rivalilor sai pentru a-si mentine pozitia dominanta, scrie CNN. Va fi unul dintre cele mai mari procese intentate unei companii americane din tehnologie in ultimii 20 de ani.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Mures, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este deja mai mare ca cea din Bucuresti.

Unul dintre cei mai mari producatori mondiali de smartphone-uri intra oficial in sase piete europene importante

Producatorul chinez de telefoane Vivo a anuntat o prima etapa de expansiune in Europa, urmand sa-si lanseze produsele in sase piete mari, printre care si Germania si Polonia. Vivo a fost infiintata in 2009, si-a inceput expansiunea internationala in 2014 si a vandut peste 100 de milioane de telefoane in ultimul an. Telefoanele Vivo sunt aduse si la noi de cateva magazine online, cele mai ieftine fiind sub 700 de lei, iar varful de gama peste 2. 500 de lei.

Business report: Clientul va putea merge la asigurator pentru recuperarea daunei. China produce cinci miliardari pe saptamana. E momentul sa schimbati furnizorul sau contractul de gaze. Cele mai bune oferte pentru Bucuresti

Modificarea legislatia RCA: Clientul va putea merge la firma la care s-a asigurat pentru recuperarea daunei * Valoarea locuintelor pentru care este aplicata o cota redusa de 5% a TVA - majorata * Este momentul sa schimbati furnizorul sau contractul de gaze. Cele mai bune oferte pentru Bucuresti * Dragos Raducan: Sarbatorile de iarna sunt compromise cu restrictiile din acest moment. Daca se vor relaxa, vom gasi solutii * in prag de alegeri, PSD vrea sa majoreze ajutoarele sociale. Impact bugetar: 2 miliarde de euro * De ce sa amanam alegerile pana in martie 2021? Daca atunci vom avea Covid-20, ce facem, vom continua sa le amanam in continuare? * Finantarea IMM-urilor in criza Covid: principiile si actiunea concreta * Modificarea ajutoarelor de stat de 1 miliard euro, adoptata de Parlament. Planurile ministrului Virgil Popescu * Fa ceea ce iubesti sau iubeste ceea ce faci?.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )