Libnet.ro
UNICEF

12:45

Unul dintre cei mai mari producatori mondiali de smartphone-uri intra oficial in sase piete europene importante

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai mari producatori mondiali de smartphone-uri intra oficial in sase piete europene importante

Producatorul chinez de telefoane Vivo a anuntat o prima etapa de expansiune in Europa, urmand sa-si lanseze produsele in sase piete mari, printre care si Germania si Polonia. Vivo a fost infiintata in 2009, si-a inceput expansiunea internationala in 2014 si a vandut peste 100 de milioane de telefoane in ultimul an. Telefoanele Vivo sunt aduse si la noi de cateva magazine online, cele mai ieftine fiind sub 700 de lei, iar varful de gama peste 2. 500 de lei. continuă pe Hotnews

Masca este o bariera imperfecta, dar reala. impreuna cu celelalte masuri creeaza premisele limitarii transmiterii. INTERVIU cu unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi romani

Obligativitatea purtarii mastii in aer liber, care urmeaza, cel mai probabil, sa fie introdusa de astazi cel putin in Bucuresti, unde indicele de transmitere a coronavirusului a depasit 3 cazuri la mia de locuitori, este o masura necesara, explica intr-un interviu acordat HotNews. ro Doina Azoicai, medic primar epidemiolog si presedintele Societatii Romane de Epidemiologie. Masca este o bariera imperfecta, dar o bariera reala, care impreuna cu celelalte masuri creeaza premisele unei limitari a transmiterii, spune Doina Azoicai. Ea admite insa ca, dupa 7 luni de restrictii, oamenii deja suporta mai greu toate aceste masuri care au, evident, caracter restrictiv, dar sunt absolut necesare.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, s-a inrudit cu unul dintre cele mai controversate personaje politice din Romania

Razvan Burleanu 36 de ani), presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si-a reprogramat nunta. Acesta se va insura anul viitor, dupa ce COVID-ul i-a dat toate planurile peste cap. Nasul de cununie va fi unul.

Guvernul SUA da Google in judecata pentru practici anticoncurentiale. Este una dintre cele mai importante actiuni judiciare contra unui gigant tech

Administratia Trump va chema Google in justitie, acuzand-o de practici anticoncurentiale legate de cautarea pe internet, compania urmand sa fie acuzata ca a pus piedici in calea rivalilor sai pentru a-si mentine pozitia dominanta, scrie CNN. Va fi unul dintre cele mai mari procese intentate unei companii americane din tehnologie in ultimii 20 de ani.

A murit Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti din Maramures

Muzica populara este in doliu. Unul dintre cei mai cunoscuti vioristi din Romania, maramuresanul Vasile Barani, s-a stins din viata in cursul noptii trecute.

S-a stins din viata unul dintre cei mai iubiti profesori din Gorj. Un om de o rara profunzime si intelepciune

Un iubit profesor de matematica, aflat la pensie, s-a stins din viata marti, 20 octombrie. Fostii elevii, dar si colegi au postat mesaje emotionante pe Facebook, prin care isi exprima regretul cu privire la decesul dascalului Gheorghe Negulescu, caruia ii poarta un mare respect.

Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat. Unitatea medicala, unul dintre cele mai importante spitale pentru pacienti cronici din tara, redevine suport COVID

Directorul medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a demisionat din conducerea spitalului. Sabina Zurac a confirmat luni informatia pentru HotNews. ro, precizind ca ea si-a scris demisia inca de la inceputul lunii octombrie, iar vinerea trecuta, demisia sa a ajuns pe masa Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, instututie in subordinea careia se afla spitalul.

Cum vrea Vodafone sa-i ajute pe antreprenori sa tina pasul cu vremurile: ce ajutor promite

Vodafone e unul dintre cei mai mari operatori prezenti la noi in tara, iar experienta si experiza in domeniul tehnologiilor nu pot fi contestat. Din aceasta pozitie, vrea sa-i ajute si pe.

Cele mai mari minciuni propagandistice pe care oamenii le mai cred si azi. Tu faci parte din ei?

In lipsa unei informari corecte, viata de zi cu zi poate fi infricosatoare. Din fericire, traim intr-o era in care totul este conectat si descoperirea adevarului este mai usoara ca niciodata. Pe de alta parte, faptul ca suntem interconectati este folosit si pentru raspandirea informatiilor false si pentru manipularea maselor. Cele mai mari minciuni propagandistice .

Brasov: Masca, obligatorie in toate spatiile publice Fara grupuri mai mari de 6 persoane pe strazi

In judetul Brasov au fost instituite, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in toate spatiile publice inchise sau deschise, interzicerea organizarii de evenimente private, a circulatiei in grupuri pietonale mai mari de sase persoane care nu apartin aceleiasi familii, precum si formarea unor asemenea grupuri, informeaza Agerpres.

Aparitie uluitoare de 37 de metri, pe un deal: Una din cele mai mari enigme ale arheologiei

Localnicii s-au minunat cand au vazut fenomenul. Ce a aparut pe un deal? Oamenii s-au uitat lung la figura de 37 de metri. Specialistii nu-si explica nici acum cum se poate intampla asa ceva. Enigma arheologiei. Aparitia de 37 de metri de pe un deal Liniile Nazca trezesc din nou semne de intrebare asupra fenomenului .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )