Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alba Iulia intra in scenariul rosu: masca de protectie obligatorie, se inchid restaurantele, scolile vor functiona in sistem online

B1 B1,
Alba Iulia intra in scenariul rosu: masca de protectie obligatorie, se inchid restaurantele, scolile vor functiona in sistem online

Municipiul Alba Iulia, oras in care incidenta a ajuns la 3,24, cu 243 de cazuri noi de infectie cu Covid-19 depistate de la 1 octombrie, din care 39 in ultimele 24 de ore, va intrade joi seara, de la ora. continuă pe B1

Restrictii la Alba Iulia dupa trecerea in scenariul rosu: masca obligatorie, se inchid restaurantele, scolile trec in online

Municipiul Alba Iulia se afla in scenariul rosu, din cauza incidentei mai mari de 3 cazuri la mia de locuitori, in ultimele 14 zile. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a stabilit joi, 15 octombrie, masurile impuse de aceasta situatie.

Scoala Gimnaziala nr.56 din Capitala intra in scenariul rosu

Scola Gimnaziala Nr. 56, intra, incepind de maine, in scenariul rosu, timp de doua saptamani, dupa ce aici mai multi elevi si profesori au fost depistati pozitiv cu SARS-CoV-2.

Alba Iulia si alte patru orase din judet intra in scenariul rosu. Ce masuri se vor impune

Incepand de miercuri, oreasele Alba Iulia, Aiud, Campeni, Ocna Mures si Sebes intra in scenariul rosu, dupa actualizarea datelorde catre Directia de Sanatate Publica Alba. in acest caz, o serie de.

Masca de protectie obligatorie si in spatiile inchise si in cele deschise, in Valcea

Pe fondul cresterii alarmante a cazurilor de infectari cu SARS - CoV-2, raportate la mia de locuitori, in Valcea s-au decis o serie de masuri dure, in speranta reducerii efectelor pandemiei.

COVID-19 in judetul Hunedoara. Unde sunt focare, ce scoli intra in Scenariul Rosu, cati oameni sunt in spitale

Opt focare de Covid-19 sunt in judetul Hunedoara, iar mai multe scoli si licee au activitatea suspendata din cauza pandemiei.

Toate scolile din Alba Iulia trec de joi in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Alba Iulia trec, de joi, in scenariul rosu, dupa ce rata de noi imbolnaviri a depasit 3,1 la mia de locuitori. Decizia luata miercuri de CJSU Alba afecteaza si scolile din Ocna Mures, Cricau, Unirea, Sebes, Campeni si Vintu de Jos, potrivit Mediafax.

Cinci orase din Alba, in scenariul rosu. Cazurile de COVID-19 au depasit limita de 3 infectii la mia de locuitori. Cand trec scolile in online

Cinci orase din judetul Alba se afla miercuri, 14 octombrie, in scenariul rosu, dupa actualizarea datelor realizata miercuri de Directia de Sanatate Publica Alba.

Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Caras-Severin

Potrivit deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, urtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si aglomerate din judet, dar si in vecinatatea.

CORONAVIRUS |Guvernul slovac anunta masuri de franare de urgenta. Masca de protectie, obligatorie in toate locurile publice

La fel ca alte tari europene, si Slovacia isi intensifica masurile de combatere a virusului COVID-19. Astfel, printre masurile adoptate, se impune obligativitatea purtarii mastilor de protectie in.

Harghita: 43 de unitati de invatamantintra in scenariul rosu, iar alte 200, in scenariul galben

43 de unitati de invatamantdin patru localitati situate in judetul Harghita,intra in scenariul rosu in perioada 19-23 octombrie, din cauza cresterii numarului de cazuri COVID. Decizia a .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )