Libnet.ro
UNICEF

21:30

Harghita: 43 de unitati de invatamantintra in scenariul rosu, iar alte 200, in scenariul galben

B1 B1,
Harghita: 43 de unitati de invatamantintra in scenariul rosu, iar alte 200, in scenariul galben

43 de unitati de invatamantdin patru localitati situate in judetul Harghita,intra in scenariul rosu in perioada 19-23 octombrie, din cauza cresterii numarului de cazuri COVID. Decizia a . continuă pe B1

CORONAVIRUS |Peste 500 unitati de invatamant din tara, in scenariul rosu

Peste 500 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, iar aproximativ 5. 100 in scenariul galben in contextul raspandirii pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni,.

Alte peste 120 de scoli au intrat in scenariul rosu Conditiile in care se pot inchide scolile si se poate institui carantina zonala

Ministerul Educatiei a anuntat luni ca 517 unitati de invatamant din tara sunt in scenariul rosu - cursuri exclusiv online -, in conditiile in care vineri erau 394. Potrivit unui ordin al ministrilor Sanatatii si Educatiei, daca intr-o anumita zona rata de infectare trece de 3 cazuri la mia de locuitori, atunci toate scolile trec in scenariul online. Reamintim ca in Bucuresti rata de infectare a ajuns la 2,66.

inca 135 de scoli si gradinite au intrat astazi in scenariul rosu. 789 de unitati de invatamant functioneaza exclusiv online

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri dupa-amiaza ca de ieri pana azi alte135 de scoli si gradinite au intrat astazi in scenariul rosu. Creste numarul scolilor rosii.

inca aproape 140 de scoli din Romania au trecut in scenariul rosu in ultimele 24 de ore

Datele publicate marti de Ministerul Educatiei arata ca 654 de unitati de invatamant din Romania fac cursuri exclusiv online, ceea ce inseamna ca in ultimele 24 de ore au trecut in scenariul rosu inca 137 de unitati, in timp ce 5. 233 sunt in scenariul mixt.

Noua lista a scolilor care trec in scenariul rosu. Toate unitatile de invatamant din Caracal isi inchid portile

Comitetul pentru Situatii ed urgenta a adoptat noi hotarari cu privire la trecerea in scenariul rosu a mai multor unitati de invatamant sau clase din anumite scoli, in urma cazurilor noi de infectare aparute.

Alba Iulia si alte patru orase din judet intra in scenariul rosu. Ce masuri se vor impune

Incepand de miercuri, oreasele Alba Iulia, Aiud, Campeni, Ocna Mures si Sebes intra in scenariul rosu, dupa actualizarea datelorde catre Directia de Sanatate Publica Alba. in acest caz, o serie de.

Prefectul Capitalei: INSP a comunicat din eroare rata de infectare peste 3. La rata de incidenta peste 3, trei zile la rand, scolile trec in scenariul rosu Ce spune Anisie

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a comunicat marti din eroare o rata de infectare de 3,11 la mia de locuitori, indicele corect fiind de 2,69, raportat la o populatie a Bucurestiului de 2. 000, a declarat marti prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu. El a spus ca scolile vor trece in scenariul rosu atunci cand indicele de infectare va depasi 3 timp de trei zile la rand. Prefectul a sustinut ca un numar exact al populatiei Capitalei va putea fi stiut abia dupa recensamantul din februarie, pentru ca sute de mii de oameni locuiesc in Bucuresti, dar de fapt au buletin in alte judete: Avem datele de la Evidenta populatiei, dar uitati-va si dvs in Bucuresti cat s-a construit.

Colegiul National Octav Onicescu din Sectorul 4 a intrat in scenariul rosu de functionare

Colegiul National Octav Onicescu din Capitala trece in scenariul rosu de functionare, dupa ce afost inregistrate un nou cazde infectie cu COVID-19 in randul elevilor, anunta Primaria.

Restrictii la Alba Iulia dupa trecerea in scenariul rosu: masca obligatorie, se inchid restaurantele, scolile trec in online

Municipiul Alba Iulia se afla in scenariul rosu, din cauza incidentei mai mari de 3 cazuri la mia de locuitori, in ultimele 14 zile. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a stabilit joi, 15 octombrie, masurile impuse de aceasta situatie.

Monica Anisie, intrebata daca se inchid scolile din Bucuresti: Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar Peste 8.000 de tablete pentru elevi au stat in depozite doua saptamani

Tabletele cumparate de Ministerul Educatiei nu au ajuns in nicio scoala din Bucuresti, iar ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca peste 8. 000 de tablete au stat blocate intr-un depozit al Inspectoratului Scolar timp de doua saptamani. Ea a sustinut ca joi tabletele vor fi distribuite in toate sectoarele Capitalei. Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar, a spus Monica Anisie.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )