Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alba Iulia: Patru TIR-uri au ars intr-un incendiu izbucnit intr-o parcare

B1 B1,
Alba Iulia: Patru TIR-uri au ars intr-un incendiu izbucnit intr-o parcare

Patru TIR-uri au ars, duminica seara, intr-un incendiu izbucnit in parcarea unei firme din Alba Iulia. Un incendiu puternic a izbucnit, duminica seara, in parcarea unei firme din Alba Iulia, la unul dintre. continuă pe B1

Patru TIR-uri au ars intr-un incendiu izbucnit intr-o parcare din Alba Iulia

Patru TIR-uri au ars, duminica seara, intr-un incendiu izbucnit in parcarea unei firme din Alba Iulia, iar pompierii au deschis o ancheta pentru a stabili cauzele care au dus la izbucnirea focului, transmite Mediafax.

Dosar penal pentru doua persoane din Alba Iulia, mama si fiu, acuzate de contrabanda cu tigari

Politistii din Alba Iulia au deschis dosar penal pe numele a doua persoane, mama si fiu, din oras, cercetati pentru contrabanda cu tigari. Oamenii legii au facut vineri patru perchezitii, in urma carora au confiscat peste 2000 de tigarete de contrabanda.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

Parc de joaca pentru copii, inaugurat in Cetatea Alba Iulia dupa o investitie de 40.000 de euro

La Alba Iulia a fost inaugurat vineri unul dintre cele mai mari parcuri de joaca pentru copii,, investitie in valoare de aproximativ 40. 000 de euro. Parcul de joaca Regina Maria revine in Cetate, dupa transferul componentelor din santul cetatii in zona Portii a V-a.

24 de copii si patru adulti internati dupa toxiinfectia alimentara de la gradinita din Sebes

Numarul persoanelor internate pana duminica, in jurul amiezei, in cazul focarului de toxiinfectie alimentara de la Sebes s-a dublat. Daca joi seara erau 16 pacienti, acum numarul acestora a ajuns la 29. Din acestia, 21 sunt internati la sectiile Pediatrie si Infectioase din Sebes 17 copii si patru adulti si opt copii primesc ingrijiri la Sectia de Boli Infectioase din Alba Iulia.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )