Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alba: Ministrul Sanatatii a promis managerilor de spitale din judet finantare doar pentru aparatura medicala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alba: Ministrul Sanatatii a promis managerilor de spitale din judet finantare doar pentru aparatura medicala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, sambata, in cadrul unei intalniri avute, la Alba Iulia, cu managerii spitalelor din Alba, ca ministerul le va asigura finantare, insa numai pentru achizitia de aparatura medicala, conform Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Sanatatii, in cazul asistentei care bruscheaza un bebelus paralizat in timp ce il hranea: Aceasta persoana nu are empatie, nu iubeste oamenii

Cazul asistentei de la Spitalul din Targoviste, care a fost filmata in timp ce bruscheaza un bebelul paralizat, a intrat si in atentia ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. Oficialul a spus ca asistenta nu iubeste oamenii si ca nu spera ca astfel de scene nu mai au loc si in alte spitale din Romania.

Vicepremierul Ungariei: Cand se sarbatoreste Centenarul, sa recititi Declaratia de la Alba Iulia. Ati promis autonomie.

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a afirmat vineri la Baile Tusnad, ca ii roaga pe romani ca atunci cand sarbatoresc Centenarul sa reciteasca Declaratia de la Alba Iulia, el adaugand ca acest document garanteaza dreptul la autonomie al maghiarilor.

OFENSIVA NERUSINATA! Vicepremierul Ungariei a venit in Romania sa ne tina LECTII: De Centenar, sa recititi Declaratia de la Alba Iulia. Ati promis autonomie!

Vicepremierul Ungariei responsabil cu politica nationala, culte si nationalitati, Semjen Zsolt, a venit in Romania, alaturi de alti oficiali din tara vecina, sa participe la lucrarile Universitatii de.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )