Libnet.ro
UNICEF

11:00

Albanez condamnat in Romania la peste sase ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Adevărul Adevărul,
Albanez condamnat in Romania la peste sase ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Un albanez in varsta de 28 de ani, care a locuit cateva luni intr-o comuna din Gorj, a fost condamnat la sase ani si trei luni de inchisoare pentru trafic de droguri. continuă pe Adevărul

Fostul magnat al petrolului Eike Batista, condamnat la 30 de ani de nchisoare pentru coruptie

Eike Batista, care a fost candva cel mai bogat om din Brazilia si in top 10 cei mai bogati din lume, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru ca l-a mituit pe fostul guvernator al al statului Rio de Janeiro, scrie Reuters.

12 ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Taraclia, soldat cu patru victime

Soferul care, in toamna anului trecut, a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier in Taraclia, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Barbatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani, transmite IPN.

Alerta maxima: Copil de sase ani disparut

Alerta maxima in judetul Harghita, dupa ce un copil de sase ani a disparut luni, chiar de langa colegii sai de joaca, in apropierea casei. Copilul are aproximativ 1 metru 20 inaltime, par blond si.

Comisia Iordache a VOTAT: iNCHISOARE pentru functionarii care se refera la o persoana ca si cum ar fi vinovata, desi nu a fost condamnata definitiv

Comisia speciala pentru Legile Justitiei, condusa de social-democratul Florin Alta intrebare Iordache, a adoptat un amendament potrivit caruia, daca un functinoar public se refera la o persoana ca si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )