Libnet.ro
UNICEF

05:30

12 ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Taraclia, soldat cu patru victime

Adevărul Adevărul,
12 ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Taraclia, soldat cu patru victime

Soferul care, in toamna anului trecut, a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier in Taraclia, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Barbatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Comisia Iordache a VOTAT: iNCHISOARE pentru functionarii care se refera la o persoana ca si cum ar fi vinovata, desi nu a fost condamnata definitiv

Comisia speciala pentru Legile Justitiei, condusa de social-democratul Florin Alta intrebare Iordache, a adoptat un amendament potrivit caruia, daca un functinoar public se refera la o persoana ca si.

Coreea de Sud: Doi ani de nchisoare pentru angajatorii care si obliga muncitorii sa lucreze peste program

Angajatorii din Coreea de Sud care isi obliga angajatii sa lucreze mai mult de 52 de ore pe saptamana vor face 2 ani de inchisoare sau vor primi o amenda de 17. 960 dolari, incepand de astazi, informeaza The Korea Herald.

Ce s-a intamplat cu soferul care facea live pe Facebook si a provocat moartea a doua persoane

Soferul care a provocat un accident rutier mortal, vineri seara, la Slatioara, a fost retinut de politisti si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa.

Olt: Soferul care a provocat accidentul mortal transmis live pe Facebook a fost arestat

Soferul care vineri seara a provocat accidentul rutier din Olt soldat cu decesul a doua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el urmand sa fie dus in arestul Inspectoratului de Politie, informeaza News. ro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la instanta superioara.

Albanez condamnat in Romania la peste sase ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Un albanez in varsta de 28 de ani, care a locuit cateva luni intr-o comuna din Gorj, a fost condamnat la sase ani si trei luni de inchisoare pentru trafic de droguri.

Fostul magnat al petrolului Eike Batista, condamnat la 30 de ani de nchisoare pentru coruptie

Eike Batista, care a fost candva cel mai bogat om din Brazilia si in top 10 cei mai bogati din lume, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru ca l-a mituit pe fostul guvernator al al statului Rio de Janeiro, scrie Reuters.

AVERTISMENT pentru turistii care merg la MARE: Cea mai periculoasa specie de meduza face RAVAGII! Poti paraliza PE LOC

Turistii care au luat cu asalt plajele din Spania au primit o veste socanta! Autoritatile au anuntat ca exemplare din cea mai periculoasa specie de meduza din lume: caravela portugheza a fost gasita pe.

Salariile din Armata, Interne si Servicii ar putea creste cu 25% pentru cei care lucreaza cu informatii clasificate

Angajatii la stat din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala care ocupa functii care le dau acces la informatii clasificate secret de stat ar putea beneficia de o majorare cu pana la 25% a salariului de baza sau, dupa caz, a soldei de functie, potrivit unui proiect de modificare a Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, scrie profit. ro.

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

VIDEO Soferul baut care a provocat accidentul mortal transmis live pe Facebook a fost retinut de politie si va fi dus la instanta cu cerere de arest preventiv

Soferul care a provocat un accident rutier mortal, vineri seara, la Slatioara, a fost retinut de politisti si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa si conducere sub influenta alcoolului, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )