Libnet.ro
UNICEF

17:45

Albania refuza distrugerea arsenalului chimic sirian pe teritoriul sau

Antena3 Antena3,
Albania refuza distrugerea arsenalului chimic sirian pe teritoriul sau

Albania a anuntat, vineri, ca refuza distrugerea arsenalului chimic sirian pe teritoriul sau, in pofida presiunilor Statelor Unite, informeaza AFP, citata de Mediafax. Este imposibil pentru Albania sa. continuă pe Antena3

Albanezii nu sunt de acord cu distrugerea arsenalului chimic sirian pe teritoriul tarii lor

Sute de persoane au manifestat, joi, la Tirana si in alte cateva orase din Albania, pentru a protesta fata de posibilitatea distrugerii arsenalului chimic sirian pe teritoriul albanez, informeaza AFP si AP,.

Albanezii,impotriva distrugerii arsenalului chimic sirian pe teritoriul tarii lor

Sute de persoane au manifestat joi la Tirana si in alte cateva orase din Albania pentru a protesta fata de intetia distrugerii arsenalului chimic sirian pe teritoriul albanez, ca urmare a solicitarii Washingtonului catre guvernul de la Tirana, relateaza AFP.

Albania nu autorizeaza distrugerea pe teritoriul sau a arsenalului chimic sirian

Premierul albanez, Edi Rama, a respins, astazi, propunerea SUA de a autoriza distrugerea pe teritoriul Albaniei a arsenalului de arme chimice sirian, afirmand ca tara sa este prost echipata pentru a gestiona eliminarea a mii de tone de deseuri toxice, potrivit presei internationale.

Vocea poporului a fost ascultata. Albania a refuzat distrugerea pe teritoriul sau a arsenalului chimic sirian

Premierul albanez, Edi Rama, a respins, vineri, propunerea SUA de a autoriza distrugerea pe teritoriul Albaniei a arsenalului de arme chimice sirian, afirmand ca tara sa este prost echipata pentru a gestiona.

Protest la Tirana, fata de posibilitatea distrugerii armelor chimice siriene in Albania

In jur de 300 de persoane au protestat, luni, in fata ambasadei americane de la Tirana fata de posibilitatea distrugerii in Albania a arsenalului chimic sirian, relateaza AFP. Nu suntem impotriva Statelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )