Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri in sange, pana acum

Playtech Playtech,
Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri in sange, pana acum

S-a dovedit faptul ca Mario Iorgulescu bause in ziua tragica in care a produs un accident extrem de violent. Fiul Sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a omorat un tanar de 24 de ani, tata a doi copii, care se intorcea acasa de la un deces. Ce alcoolemie avea Iorgulescu in momentul in care s-a produs . continuă pe Playtech

Date oficiale: Mario Iorgulescu consumase cocaina si avea o alcoolemie de 1,96 gl in sange in momentul in care a produs accidentul mortal

Au aparut primele informatii oficiale despre starea in care se afla Mario Iorgulescu in momentul in care a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Conform Parchetului de pe langa Judecatoria.

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

Mario Iorgulescu era BAUT in momentul in care a produs accidentul. Ce alcoolemie avea Surse: Fiul sefului LPF, depistat POZITIV LA COCAINA (VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut cand a produs teribilul accident rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, tatal a doua fetite.

Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit tanarul de 24 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a consumat alcool in momentul in care a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24de ani. Surse judiciare, citate de.

Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand a produs accidentul rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, potrivit Libertatea.

Exclusiv! Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

Antena 3 a prezentat, luni, imagini in exclusivitate cu accidentul produs, duminica dimineata, de Mario Iorgulescu. Imaginile au fost captate de o camera de supraveghere. Stire in curs de.

Imagini socante cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

Antena 3 a prezentat, luni, imagini in exclusivitate cu accidentul produs, duminica dimineata, de Mario Iorgulescu. Imaginile au fost captate de o camera de supraveghere. Stire in curs de.

Parintii tanarului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului

Parintii tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului, pentru ca nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a intamplat in noaptea accidentului. intre timp familia Iorgulescu a transmis ca va face tot ceea ce este omeneste posibil pentru cresterea si educatia celor doi copii ramasi orfani. Pe de alta parte medicii anunta ca nici starea lui Mario Iorgulescu nu se imbunatateste.

Noi detalii in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu. Ce au descoperit acum politistii

UPDATE Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3,legistii au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )