Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alcoolemie-record, pe drumurile publice din Romania. Cine este vedeta

Antena3 Antena3,
Alcoolemie-record, pe drumurile publice din Romania. Cine este vedeta

Cu adevarat un record pe drumurile publice. Alcoolemia unui biciclist din Dambovita i-a uimit pe politisti. Recordul anului, pe bicicleta4,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. Aceasta este valoarea cu. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari????

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari?, este intrebarea pe care si-o pune Alin Coiotu Dinca, intr-o postare pe Facebook. Solistul formatiei.

PREVIZIUNE APOCALIPTICA! Celebra prezicatoare din ROMANIA a dezvaluit cand va avea loc MARELE DEZASTRUL: Vor fi sute de MORTI

Celebra clarvazatoare din Romania Maria Ghiorghiu sustine ca a prezis in urma cu cateva zile cutremurul catastrofal de 6,9 grade care a macinat duminica Indonezia. Scriam in urma cu o saptamana un.

COSMAR pe drumurile din Romania! Doua TIR-uri s-au facut praf in urma unui accident TERIBIL! BILANTUL este halucinant

Un accident grav de circulatie s-a petrecut, luni seara, in judetul Gorj, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit violent. Din primele informatii reiese ca soferul unui autocamion a incercat sa.

Manipulari grosolane, inaintea mitingului diasporei. Cine este in spatele campaniei de isterizare

Sute, mii de postari sunt distribuite masiv pe retelele de socializare, inaintea protestului diasporei. Printre acestea se numara si sute de mii de distribuiri si vizualizari ale unor imagini scoase din context.

DIVORT cu scandal! BRIGITTE NASTASE a fost prinsa in FAPT! INCREDIBIL cine este NOUL IUBIT! Ilie Nastase o sa innebuneasca

In plin proces de divort, Brigitte Nastase a anuntat ca traieste o alta mare dragoste si ca Ilie Nastase este istorie! Potrivit vedetei, fostul mare campion este incepand de astazi un barbat liber di.

Neti Sandu, dezvaluiri din viata personala. Este prima data cand vorbeste deschis despre asta: A fost infiorator de greu

Vedeta de televiziune Neti Sandu a facut marturisiri despre viata sa personala si despre relatiile pe care le-a avut. M-am maritat si a durat doi ani. Cred ca aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate,.

Posibilitati de finantare pentru firme IT romnesti, de la institutii publice din Dubai

Dubai Future Accelerator deschide un program de aplicatii prin care firme, startup-uri si antreprenori isi pot inscrie proiectele de tehnologie pentru finantari de la 12 parteneri guvernamentali din Dubai, printre care Politia, Autoritatea de Transport si Drumuri, Autoritatea pentru Apa si Electricitate, compania de transport aerian Emirates Airlines.

Un nou CUTREMUR puternic a lovit Romania! MAGNITUDINEA este ingrijoratoare! Detalii de ultim moment despre zonele AFECTATE

Romania a fost lovita de un nou cutremur miercuri seara. Seismula cu magnitudinea 3,7 a avut loc in judetul Buzau, potrivit INFP. Seismul a avut loc la ora 22. 46, la o adancime de 121.

TURISTI in pericol! O cunoscuta statiune din ROMANIA este atacata de ursi: 40 de animale au inconjurat zona

Este stare de alerta in Harghita, unde in jurul orasului Baile Tusnad au fost identificati 40 de ursi, iar dintre acestia 15 exemplare traiesc in statiune sau aproape de ea. Potrivit unui comunicat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )