Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alecsandra Ionita, SmartExperience: Doi din trei Millennials sunt pe picior de plecare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alecsandra Ionita, SmartExperience: Doi din trei Millennials sunt pe picior de plecare

Membrii generatiei Millennials sunt foarte putin loiali job-ului, majoritatea fiind intr-o permanenta cautare de noi oportunitati de cariera. Doi din trei Millennials sunt pe picioar de plecare, a declarat Alecsandra Ionita, wellbeing specialist. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei: 80% din artere principale sunt la negru si circa jumatate din strazile secundare au fost deszapezite

Primaria Municipiului Bucuresti afirma, intr-un comunicat de presa, ca 370 de utilaje de deszapezire si aproape 400 de operatori manuali au actionat pe parcursul noptii pe strazile din Capitala si ca 80 % din arterele principale sunt la aceasta ora la negru.

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari.

Virgil Popescu: Exploatarile din Marea Neagra sunt blocate, daca nu se rezolva problemele OUG 64

Reprezentantii mai multor companii din energie s-au intalnit, ieri, la Bruxelles, cu Miguel Arias Canete, comisarul european pentru energie, reuniunea pe politica energetica fiind organizata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )