Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

B1 B1,
Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari. continuă pe B1

Topul celor mai bune orase din tara. Alexandria, pe ultimul loc

Un top al celor mai bune orase in ceea ce priveste costul vietii, siguranta, curatenia, linistea si transportul plaseaza Brasovul pe primul loc si Alexandria pe ultimul.

Faze tari:Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie;Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, a efectuat primele teste complete la sol;Descoperirea socanta facuta de o britanica in interiorul uniformei fiicei sale: Am fost dezgus

Cantitatea uriasa de apa de pe Luna va ajuta omenirea in viitorul apropiat. Cercetatorii au remarcat ca apa este prezenta mai ales ca OH o molecula hidroxil reactiva, in loc de H2O) si nu poate fi usor accesata. Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie. De indata ce au aflat de istoricul familiei, rudele lui Hitler au facut un pact sa nu faca vreodata copii.

Vreme rea in mai multe tari din Europa. MAE: Atentionari de calatorie pentru Ungaria, Ucraina, Polonia, Franta, Suedia, Irlanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis, marti, atentionara de calatorie in sase state europene din cauza vremii neprielnice. Ungaria Conditii meteorologice severe in perioada 27 - 28 februarie.

Europa se pregateste de cele mai scazute temperaturi din ultimii ani

Modelele computerizate, care au ca scop prezicerea vremii, par sa indice ca un val de aer rece va strabate Europa in urmatoarele zile, aducand cu sine probabil cea mai extrema iarna din ultimii ani, scrieScience Alert.

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Revine apetitul la risc pe bursele din Europa

Bursele din Europa au urcat ieri, revenind apetitul la risc al investitorilor.

Indicele Robor la 6 luni, la cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la 6 luni a crescut miercuri la 2,43%, cel mai mare nivel din 31 octombrie 2014, cand a fost 2,45%. Pe de alta parte, indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majori.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Locuieste intr-un palat de 15 milioane de dolari (FOTO)

Cea mai bogata romanca din lume este prietena cu Donald Trump si locuieste intr-un palat din New Yorkevaluatla aproape 15 milioane de dolari. Jenny Paulson este casatorita cu un miliardar.

Apple lanseaza cel mai mare iPhone din istorie

Apple lanseaza anul acesta trei noi smartphone-uri, intrecare si cel mai mare iPhone din istorie. Celelalte doua modele sunt: un telefon modernizat de aceeasi dimensiune ca actualul iPhone X si un model mai.

Marturia emotionanta a celei mai tinere mame din Marea Britanie: Nu pot fi complet fericita fara ea

Tressa Middleton estecea mai tanara mama din Marea Britanie, dupa ce a nascut la varsta de 12 ani, in urma unui viol, a devenit mama pentru a doua oara. Cand avea 11 ani, Tressa Middleton a ramas.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,336 seconds )