Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alege presedintele! Monica Macovei, candidat independent, vine astazi la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Alege presedintele! Monica Macovei, candidat independent, vine astazi la Adevarul Live, de la ora 14.00

Candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei se va afla, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, unde va raspunde intrebarilor formulate de bloggerii adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Alege presedintele! Monica Macovei, candidat independent, intr-o confruntare cu bloggerii Adevarul

Candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei se afla la Adevarul Live, unde raspunde intrebarilor formulate de bloggerii adevarul. ro.

Alege presedintele.Monica Macovei vine luni, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Monica Macovei, candidat la alegerile prezidentiale, va raspunde, luni, la Adevarul Live, tirului de intrebari pe care bloggerii Adevarul le pregatesc in numele cititorilor.

Monica Macovei l-ar alege pe Daniel Morar pe functia de premier

Monica Macovei, candidatul independent la prezidentiale a declarat intr-un interviu pentru HotNews ca daca va ajunge presedintele Romaniei si l-ar dori alaturi ca prim ministru pe fostul magistrat Daniel Morar.

Monica Macovei, interviu LIVE VIDEO si LIVE TEXT pe HotNews.ro de la ora 12.00

HotNews. ro transmite luni de la ora 12. 00 un interviu LIVE VIDEO si LIVE TEXT cu Monica Macovei, candidat in alegerile prezidentiale. Monica Macovei va discuta cu reporterii HotNews. ro despre programul sau politic si despre marile teme la zi. Urmariti aici de la ora 12. 00 interviul LIVE VIDEO si LIVE TEXT cu Moncia Macovei.

LIVE TEXT VIDEO Monica Macovei, interviu pe HotNews.ro

HotNews. ro transmite luni de la ora 12. 00 un interviu LIVE VIDEO si LIVE TEXT cu Monica Macovei, candidat in alegerile prezidentiale. Monica Macovei va discuta cu reporterii HotNews. ro despre programul sau politic si despre marile teme la zi. Urmariti aici de la ora 12. 00 interviul LIVE VIDEO si LIVE TEXT cu Monca Macovei.

Monica Macovei: Mi-l doresc premier pe Daniel Morar

Monica Macovei il vede pe Daniel Morar in functia de premier. Candidatul independent la prezidentiale a declarat intr-un interviu pentru HotNews ca daca va ajunge presedintele Romaniei si l-ar dori alaturi ca.

VIDEO Monica Macovei, interviu la HotNews.ro: Mi-l doresc premier pe Daniel Morar

Monica Macovei a anuntat in premiera, luni, in interviul acordat HotNews. ro, numele celui pe care si l-ar dori premier in cazul in care este aleasa presedinte. Numele de vis este Daniel Morar, daca ma intrebati pe cine as vrea. Nu am vorbit cu el, a raspuns Macovei, intrebata pe cine ar vrea prim-ministru. Candidatul independent la alegerile prezidentiale a discutat cu reporterii HotNews. ro despre programul sau politic si despre marile teme la zi. Vezi in articol interviul VIDEO si TEXT integral realizat de Dan Tapalaga si Cristian Pantazi cu Monica Macovei.

VIDEO Monica Macovei: Ministerul de Externe a vrut sa amane cu 3-4 luni eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni. Mihnea Motoc mi-a spus de ce sa le dam vizele acum, nu mai bine mai incolo, aproape de alegeri

Candidatul independent la presedintie, Monica Macovei, a declarat luni intr-un interviu pentru HotNews. ro ca Ministerul de Externe a vrut sa amane cu 3-4 luni eliminarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova. Macovei a relatat o discutie cu seful Reprezentantei Romaniei pe langa UE, Mihnea Motoc, care i-ar fi spus sa amane ridicarea vizelor pana aproape de alegeri. Vezi in articol dialogul integral despre Republica Moldova.

Monica Macovei: Victor Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Monica Macovei sustine ca premierul Victor Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei privind dosarul Lukoil. Ponta ar trebui sa fie cercetat pentru obstructionarea Justitiei. Exista aceasta infractiune. De data aceasta ma refer la o infractiune din Codul penal. Sa vedem unde am ajuns si ce se intampla cu PSD-ul la putere. ) Si daca domnului Nitu nu i-a trecut prin cap sau altui procuror, poate ar trebui acum sa se sesizeze din oficiu, sa inceapa cercetarile pentru Victor Ponta. O sa ii trimit si o scrisoare, a declarat Macovei sambata seara.

Monica Macovei: O sa fiu un presedinte bio

Candidatul independent la Presedintie Monica Macovei a declarat sambata ca daca va castiga alegerile prezidentiale va incuraja lumea sa manance sanatos, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )