Libnet.ro
UNICEF

13:30

Alege presedintele.Monica Macovei vine luni, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Alege presedintele.Monica Macovei vine luni, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Monica Macovei, candidat la alegerile prezidentiale, va raspunde, luni, la Adevarul Live, tirului de intrebari pe care bloggerii Adevarul le pregatesc in numele cititorilor. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014: Prima vizita a unui prezidentiabil. Monica Macovei vine la Pestera si la Medgidia

Judetul Constanta primeste prima vizita electorala a unui candidat la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014. Monica Macovei, europarlamentarul candidat independent, va poposi la Pestera si la Medgidia in ziua de vineri, 10 octombrie.

Adevarul LIVE, ora 11.00/ Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, despre intalnirea cu ONG-urile

Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, vine la Adevarul LIVE luni, de la ora 11. 00, pentru a discuta despre relatia Guvernului cu reprezentatii organizatiilor neguvernamentale. in platou se va afla siViorelMicescu, directorul executiv alCENTRAS, organizator al Forumului ONG-urilor.

Adevarul LIVE, ora 11.00: Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, despre intalnirea cu ONG-urile

Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, vine la Adevarul LIVE luni, de la ora 11. 00, pentru a discuta despre relatia Guvernului cu reprezentatii organizatiilor neguvernamentale. in platou se va afla siViorelMicescu, directorul executiv alCENTRAS, organizator al Forumului ONG-urilor.

Regizorul Nicolae Margineanu deschide Poarta Alba la Adevarul Live, de la ora 13.00

Regizorul Nicolae Margineanu va lansa pe 17 octombrie lungmetrajul Poarta Alba,un film despre lagarul de munca din perioada comunista, in care a fost inchis inclusiv parintele Arsenie Boca. impreuna cu actorul Bogdan Nechifor, regizorul vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a deschide portile filmului sau.

Portrete de candidati. Monica Macovei: Program impotriva saraciei. Pogrom impotriva saracilor

Nu urmaresc dezbaterile TV, sunt pe drumuri, nu am suficient timp, insa apuc sa ma informez destul cit sa-mi formez o opinie despre candidatii la Presedintie. Mai multa lume mi-a zis sa citesc programul Monicai Macovei. L-am citit. Le voi citi pe toate. Le voi comenta. Deci, sa incepem cu Monica Macovei, noteaza scriitorul Vasile Ernu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Portrete de candidati (I). Monica Macovei: Program impotriva saraciei. Pogrom impotriva saracilor

Nu urmaresc dezbaterile TV, sunt pe drumuri, nu am suficient timp, insa apuc sa ma informez destul cit sa-mi formez o opinie despre candidatii la Presedintie. Mai multa lume mi-a zis sa citesc programul Monicai Macovei. L-am citit. Le voi citi pe toate. Le voi comenta. Deci, sa incepem cu Monica Macovei.

Adevarul Live, ora 10.00. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vorbeste despre apa calda din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vine astazi de la ora 10. 00 in platoul Adevarul Live sa discute despre apa calda, despre santierele deschise si despre cum a fost pregatita Arena Nationala pentru meciul de sambata.

Adevarul Live: Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, despre problema apei calde si santierele din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit in platoul Adevarul Live sa discute despre apa calda, despre santierele deschise si despre cum a fost pregatita Arena Nationala pentru meciul de sambata.

Cum te poti angaja in tara cu o diploma in Psihologie din Marea Britanie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live vom discuta cu Diana Andra Somanescu, proaspat absolventa de Psihologie la Universitatea Exeter din Marea Britanie, in iulie 2014, si care va incepe curand o cariera in resurse umane aici, in Romania.

ADEVARUL LIVE Cum te poti angaja in tara cu o diploma in Psihologie din Marea Britanie

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live am discutat cu Diana Andra Somanescu, proaspat absolventa de Psihologie la Universitatea Exeter din Marea Britanie, in iulie 2014, care va incepe curand o cariera in resurse umane aici, in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )