Libnet.ro
UNICEF

12:15

HP alege Windows 7 pentru Omen Pro, cel mai performant laptop pe care il are

Playtech Playtech,
HP alege Windows 7 pentru Omen Pro, cel mai performant laptop pe care il are

Cei de la HP au optat pentru preinstalarea celei mai atragatoare statii de lucru ale sale, HP Omen Pro, cu batranul sistem de operare Windows 7. Istoria brandului Omen este una foarte tumultoasa si a inceput in urma cu mai bine de 10 ani, cand sistemele Voodoo Omen erau produse de o companie terta. Din [] HP alege Windows 7 pentru Omen Pro, cel mai performant laptop pe care il are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie

Pentru ca jocurile anterioare au fost apreciate de public si critici, foarte multi au fost curiosi cand au auzit de viitorul Deus Ex Mankind Divided. Se pare ca este din ce in ce mai greu pentru un dezvoltator sa ascunda detalii referitoare la un nou joc ce urmeaza a fi lansat in viitorul apropiat. De [] Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poate cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Mophie mareste autonomia si stocarea

La aproximativ un an dupa lansarea primei generatii de Mophie Space Pack, compania americana isi actualizeaza linia sa de baterii cu spatiu de stocare. Timp de multi ani, cei de la Mophie au fost sinonimi cu baterii pentru gadgeturi mobile. Mai mult decat atat, creau carcase ce putea fi purtate in permanenta in jurul unui [] Poate cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Mophie mareste autonomia si stocarea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Francezul Alain Robert, supranumit Spiderman, a escaladat cel mai inalt zgarie-nori spiralat din lume (VIDEO)

Francezul Alain Robert, celebru pentru escaladarile sale spectaculoase din mediul urban, a reusit, duminica seara, sa uimeasca din nou. Spiderman a escaladat, fara dispozitive de siguranta cel mai inalt.

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

Apple a creat cel mai popular limbaj de programare

Daca voiati sa va apucati de programare, ar fi bine sa stiti ca cel mai popular limbaj de programare a fost creat de Apple si poarta numele de Swift. in urma cu mai putin de un an, la WWDC 2014, cei de la Apple anuntau cu surle si trambite un nou limbaj de programare menit [] Apple a creat cel mai popular limbaj de programare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai.

Sophia a primit cel mai inedit cadou de Pasti: un iepure din piele

Sophia a petrecut anul acesta Sarbatorile Pascale in orasul sau natal, Roznov, alaturi de familie si de logodnicul ei. Acolo, artista a primit si cel mai inedit cadou de Pasti: un iepure din piele! .

Cel mai tensionat moment de la Romanii au talent: fata care picta cu sanii a rupt juriul in doua

Numarul unei tinere care si-a folosit bustul pentru a intinde vopsea pe o panza a dus la o contradictie intre membrii juriului, care l-au lasat pe Smiley sa atinga si decida daca poate trece in etapa urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )